Vodi:  gdč. Lana Praner z Gospodi
(kratek odlomek – celoten tekst obsega 32 strani)

Zapomnite si!
DOKLER STE ŽIVI IN GIBLJIVI, DOKLER IMATE BOGA NA SVOJI STRANI, ZMORETE DELATI ČUDEŽE. Zapomnite in pomnite si to!
Bog Ljubezni vas nikoli ne zapusti. Nikoli se ne obrne stran. Nikoli ne pozabi na vas. Nikoli ne pozabi podati dlani. Nikoli ne pozabi na Ljubezen do vas. In zato tudi vi ne pozabite na lastnega Boga, na lastni Jaz, na lastni Izvor, na jasni cilj znotraj vašega srca.

Pomnite in pomnite – SAMO DUŠA VAS PELJE NAZAJ V SVOJ RODNI KRAJ, V SVOJ IZVOR. In skupaj zmoremo vse. In skupaj bomo prešli do točke, da se boste lahko vrnili nazaj.

Želim, da se ne smilite sami sebi. Želim, da si zaupate, da upate in da stisnete pesti, da gledate v prave smeri. In samo spomnite se, s čim ste se porodili, kaj ste prenesli in kaj ste pridobili.
Porodili ste se na svet z nasmehom, z ljubeznijo, z mirom, s harmonijo, s svetlobo, s popolnostjo. Z največjo močjo, da zmorete vse!
Porodili ste se goli in bosi, brez denarja, brez obleke, brez čipa pa ste prešli v življenje.

In v življenju imate vse. Vse kar rabite kot borci za življenje. Zato vstanite in vzemite samo tisto, kar ste prenesli v življenje. Prenesli ste sebe in ne trpljenje.

Zato ne pozabite!
Ne sprašujte se, kaj jaz, kaj ti, kaj oni!
Vprašajte se: »Ali sem res dosegel vse, po čemer sem hrepenel?«

Hrepeneli ste po sreči. Hrepeneli se po ljubezni. Hrepeneli ste po popolnosti. Hrepeneli ste po pripadnosti. In nikar ne recite, da tega nimate, da niste imeli! Ker imate!

Poglejte v svoje srce. Začutite svoje srce.

Poglejte visoko nad seboj. In nad vami je Nekdo, ki je Luč, ki je Smer. Ki vam daje moč. In v srcu se vam bo odprla ta moč. Odprla se bo Luč.
In boste videli – postali boste nepremagljivi. Postali boste fokus svojega srca in za sistem popolnoma nevidni.

Zato ne pozabite na sebe!
Če vsak poskrbi za sebe in čuti sebe, nikoli ne bo delal nečesa, kar je proti sebi ali proti komur koli. Tudi proti naravi, proti življenju, proti Bogu, proti Jazu, proti lastnemu obrazu.
Našli in imeli boste vedno mir v svoji dlani, v svoji roki.

PDF datoteka: Lana Praner – Popolni jaz

Video 1. del:

MP3 datoteka: Lana Praner – Popolni jaz

 

Video 2. del:

MP3 datoteka: Lana Praner – Popolni jaz 2