Vodi:  gdč. Lana Praner z Gospodi
(kratek odlomek – celoten tekst obsega 18 strani)

Kakorkoli že, današnja tematika bo vsekakor zelo dobrodošla predvsem za vse tiste, ki spremljajo nebo, ki spremljajo življenje ali dogajanje. Za vse, ki so budni in v opazovanju življenja, ki se dogaja okoli njih, okoli vas, okoli vsakogar.

Zagotovo ste vsi opazili, da je nekaj na nebu drugače! Ne samo, da ste zagotovo opazili, da je sonce drugačno, ker pravzaprav Luč, lahko bi govorili o plovnemu mestu ali plovni moči sestavljanja plovnih plovil, ki žarijo ali žarčijo in skupaj oddajajo določeno toploto in hkrati skozi to tudi svetlobo, bi nekako lahko približno dejali, da izgleda kot luč. V zahajajočemu času, ko »sonce«, kar ni sonce, o čemer bomo tudi deloma spregovorili, ko zahaja in ko se raztaplja, ko se na večih delih zemeljskega stvarstva dobesedno razstavi, odpelje, razpelje, se točno vidi, da so nekako sestavili predhodno »luč«, ki sveti na vas. In ta luč so plovila, ki žarčijo za vas.

Če boste dobro opazovali boste videli, da se na koncu sonce razstavi.
To pomeni, da predno potone za horizont, morda morja, gorovja ali česar koli, se razločno vidi, da se razstavi, da se dobesedno kot več različnih »ladjic« odpelje vsak v svoje smeri.

PDF datoteka: Lana Praner – Kako vzpostaviti kontakt?

Video 1. del:

MP3 datoteka: Lana Praner – Kako vzpostaviti kontakt?

 

Video 2. del:

MP3 datoteka: Lana Praner – Kako vzpostaviti kontakt 2