PREDSTAVITEV LANE PRANER

lana-praner-1Lana Praner je oseba, ki z lastno frekvenco dviguje kolektivno zavest ljudi, da dosežejo notranji mir in harmonijo. Razkriva svet Onostranstva in je vez s fizičnimi svetovi tujih planetarnih Ozvezdij ter hkrati tudi vez z vsemi vmesnimi, delno kompaktnimi, pretočnimi, začasnimi in stalnimi svetovi, kjer energije dosegajo lastno stopnjo zrelosti.

Svoje fizično telo predaja Najvišjim od Najvišjih Božanstev Izvornega obstoja. Preko nje Izvor dovoljuje, da lahko Najvišji od Svetlobe poučujejo in razkrivajo poti najnižjim, vsem tistim, ki so na planetu Zemlja pripravljeni na preoblikovanje in morebitno vrnitev Domov.

Lana Praner poučuje z Njihovim sodelovanjem, in sicer z namero in željo, da človek lažje sestavi sam sebe nazaj v nesmrtno telo, kar mu omogoča vez spojitve začetka in konca njegovega popotovanja.

Preko zasebnih terminov posamezniku omogoča vpogled v predhodna življenja, ki so osnova za njegovo življenje tukaj in sedaj.

In ne le to, Lana je oseba, ki je v tem življenju prestopila fizični razkroj duše in se zmogla vrniti in svoje fizično zemeljsko telo znova obuditi v življenje.

Posledično je skozi svojo najvišjo točko izpodrinila najnižjo točko smrtnosti, kjer so pokopana trupla, ujeta v nivoju sveta, ki ga človek sploh ne pozna. Ravno to ji daje zmožnost, da ljudem izživi davninske zapise in jih pretoči v zapis zadnjega življenja.

Skozi njo človek doume in razume, kdo je, kaj je in zakaj je.

KDO SO ʹGOSPODJEʹ?

Gospodje, ki sodelujejo z Lano Praner, sestavljajo Njen vrh in so Bitja najvišje Časti nesmrtnosti, ki imajo še prvobitna nesmrtna telesa prvega planeta, na katerem se je življenje kompaktnosti tudi pričelo.

In ne le to, so od Izvora podani in iz njega odposlani. Pod seboj zaokrožajo Bitja vseh stvarstev, ki so obstala v različnih galaksijah, dimenzijah, planetarnih ozvezdjih, ozvezdnih prostorih, vmesnih, začasnih, nesmrtnih, smrtnih, razkrojnih, ujetih, zajetih v Svetlobi, Temi, vmesnih življenjih, fizičnih, izvornih, sanjskih in mnogih drugih, ki so na različnih časovnicah, prostorih kot energija duha ali duše zataknjeni ali čakajoči.

To je le košček, ki ga posedujejo, in na tej osnovi skupaj z Lano Praner tudi v omenjenih kraljestvih sodelujejo.

 

PREDSTAVITEV PREDAVANJ OZIROMA DRUŽENJ Z LANO PRANER IN NJENIMI GOSPODI

Druženja z Lano Praner in njenimi Gospodi se trenutno odvijajo enkrat mesečno. Pri slednjih Lana preko svojega telesa odpira pretok Njihovega vstopanja v svet živega življenja, da lahko na ta način razkrivajo največje skrivnosti in modrosti vesoljnega obstoja.

Preko Njih se steka do človeka najvišje nebeško znanje, preko katerega zmore posameznik prebujati speče modrosti in Najvišja lastna bitja, ki se prebujajo šele tedaj, ko človek dokončno zaspi.

Vladni Možje podajajo tehnike, s katerimi je posamezniku dano doseči najvišjo vez z njegovim prvobitnim in izvornim Domom.

Preko daritev, ki jih podajajo le na teh druženjih, pomagajo k dvigu notranje modrosti in moči.

 

OBNOVITVENE DELAVNICE

Obnovitvene delavnice (OD) posamezniku omogočajo gradnjo samega sebe preko tehnik, ki so jih podali le Najvišji od Najvišjih Nebeških bitij. Slednje so bile izoblikovane in dokončno ustoličene preko Lane Praner, ki jih je prvikrat v obstoju človečanstva znova obudila in jih namenila sodobnemu človeku, kot pot upanja in njegove zmage, ki mu omogoča, da na koncu življenja zmagoslavno dvigne roko.

Skozi to bo končno vsakdo zmogel odločati, kaj in kdo pravzaprav bo. Tako bo karma Zemlje prestopljena in usoda zaključena.

 

ACADEMIA LANA PRANER

lana-praner-2Academia Lana Praner (ALP) pod svojim okriljem izvaja tudi šolanje, preko katerega se posameznik izoblikuje, dograjuje ali nadgrajuje svoje znanje, da preide do stopnje osebe, ki zmore določeno znanje in tehnike podajati pod okriljem Lane Praner naprej med ljudi.

Trenutno kot Nižja učiteljica I. modula ALP poučuje Nataša Brumen, kot Vaditeljica I. modula pa Anavita Laureni. Obe sta uspešno opravili izpit ob zaključku šolanja in v sezoni 2018/19 sodelujeta na obnovitvenih delavnicah, ki jih vodi Lana Praner.

Nataša Brumen in Anavita Laureni tudi samostojno vodita OD v različnih krajih po Sloveniji. Dogodki so objavljeni pod zavihkom ʹObnovitvene delavniceʹ.

 

TABORI Z LANO PRANER

Preko tabora se v objemu narave v nekaj dnevih povežete z njenim utripom, življenjem in dihom. Spoznavate moč energije in različne skrivnosti, ki jih Lana Praner vedno znova pripravi za vas.

 

UČNI SEMINARJI

Učni seminarji so namenjeni predvsem tistim, ki svoje znanje še dodatno nadgrajujejo.

 

AVTORSKA DELA LANE PRANER

Vse knjige Lane Praner pretakajo živo besedo, kar jih naredi energetsko žive. Njihova vsebina razkriva tančice skrivnosti, preko katerih se človek spomni lastne zakopane in pozabljene vrednosti ter prehaja do točke spoznanja, kdo pravzaprav je.

Izdane knjige Lane Praner:

Prebujena

Vsebina zajema prvi gib energije, ki jo ustvari Bog ali Luč Najvišje Luči, da jo odpošlje na njeno popotovanje. Opisuje njeno sestavljanje in potovanje energije skozi čase in prostore do trenutka fizičnega telesa in do skrivnosti njegove notranjosti, pri čemer razkrije, zakaj je človek vesolje v malem.

Usojena

Usojena razkriva vesoljni obstoj in hkrati prepletenost karme in usode. Skozi ljubezen pride trenutek popolnosti.

Božja

Knjiga razkriva začetek skrivnostnega popotovanja, ki pelje dušo do zaključnega trenutka, ko se odloči, da se želi vrniti Domov. Šele tedaj dojame moč Boga skrivnostnega vsega.

Priročnik za Vaditelja ALP I. modul

Priročnik je podpora pri osebni gradnji posameznika, saj njegova vsebina poudarja osnovna znanja in tehnike po strani Neba Neba tujega vsega, s katerimi posameznik prebuja lastna speča Svetlobna Bitja, ki mu pomagajo preiti do lastne osvoboditve.

Gospodovo leto

To delo je opora in prebuditev, da skozi misli, ki se stekajo preko njega, vsak posameznik razume življenje v Luči modrosti in moči.

Lahko ga uporabljate kot dnevnik, v katerega shranite najlepše trenutke, ki vas spominjajo in ohrabrijo. Lahko pa vam služi kot rokovnik ali beležka, da česa ne pozabite.

Čar Gospodovega leta se razkriva skozi vsak nov mesec, ki vas navdihne in preseneti s pestrostjo kreacije in energije.