Vodi:  gdč. Lana Praner z Gospodi
(kratek odlomek – celoten tekst obsega 16 strani)

Spomin je torej energija, ki je živa, ki je v večnosti prenosljiva. In telo v sebi shranjuje vse, kar se je dogajalo ali odvijalo s telesom.

To pomeni, da vonj, nagon, čutenje pripada spominu telesa. Zato se mnogokrat lahko zgodi, ko srečate stare duše, ki so vas trpinčile ali pod katero diktirko ste bili trpinčeni, se najprej zaznojite, oddate vonj strahu. To je spomin, adrenalin ali pogon nečesa, kar je bilo. Torej, najprej nekakšna nervoza, ki vas za trenutek preplavi, ki vas postavi v stanje čutenja ali davnine. Takrat od človeka vas žene stran, vas poganja energija proč od vsegá, kar je nekoč bilo.

Po drugi strani pa hkrati, ko vidite ali srečate po nekemu dolgemu času osebo, katero ste ljubili, katero ste cenili, katera vam je podajala življenje pred vaše obličje, je oseba, ob kateri vi dobesedno zacvetite, se sprosti energija vonja ali znoja, vibracije, ki zaprasketa. Hkrati ta vibracija izgleda kot mehurčki, ki se zlivajo eden preko drugega, kot bi se narivali in oddajajo vibracijo zvoka, v katerem ali ob katerem boste preprosto, vedno znova in znova oddajali radost, veselje, hvaležnost ali prikupnost.

Ko se oddaja takšna vibracija, se vedno znova želite še srečati to osebo. A niti ne razmišljate, ali se ne poglabljate v trenutek, zakaj je temu tako. Preprosto vas nekdo privlači. Privlači vas nagon. Privlači vas telo. Privlači vas postavitev nečesa, kar vizuelno človek ali oseba izgleda.

Ko se zavedate, da skozi življenje ali skozi popotovanje vedno znova prenašate in postavljate, v življenju ali iz življenja v življenje, skorajda identično postavitev telesa, se vedno znova ozavestite, da ste v nekemu kontaktu s takšno osebo se ljubili ali zaljubili prav preko strukture tega telesa ali takšnega zapisa, ki se shranjuje v telesu.

PDF datoteka: Lana Praner – Moč vonja

VIDEO:

MP3 Datoteka: Lana Praner – Moč vonja