Vodi:  gdč. Lana Praner z Gospodi
(kratek odlomek – celoten tekst obsega 17 strani)

Če pomislite, da je vaša duša tista, ki je sestavljena iz spominov in je le deloma ali v koščkih postavljena skozi spomine, ki so njej podani za to popotovanje, si lahko mislite, kako se duša znotraj telesa kot siva duša, preprosto počuti v telesu, ki je lupina in jo ne gradi ona sama.

Duša, siva duša, ki jo poznate, ki izstopa ali zapušča vaše telo ob zaključku vašega popotovanja, je namreč duša, ki se staka ali spaja v telesu, znotraj telesa, preko telesa ali preko vsegá. Daje to nekakšno milino. Daje to nekakšno globino. Je tu in tam tista, ki je prepletena in povezana preko očesa ali nekako gleda v fizični svet fizičnega stvarstva.

Duša je namreč tista, ki se prilagaja ali podreja telesnemu duhu, ki je namreč tisti, ki shranjuje dejansko spomin vsegá, kar je telo nekoč tudi bilo.

Ko prehajate v zavedanje, da telo namreč shranjuje vse mogoče zapise, ko telo shranjuje v sebi vse spomine trpljenja, vse bolečine, ki jih je doživel ali preživel in so ga dejansko izklesale kot nekakšen fosil, dandanes v svojemu zadnjemu telesu ali popotovanju, s katerim potujete, dejansko potujete skozi spomine, oblike teles, ki so tako kot oluščeni, kajti iz vsakega življenja, iz vsakega trpljenja dobite spomin na telo, ki je bilo v določenemu času tudi podano.

Tako se telesa preko telesa zlivajo in na koncu nastane kot nekakšna skulptura nekakšne izoblikovane lupine, v katero druga duša kot siva duša tudi vstopa, se pretaka in hkrati tudi izstopa in jo zapušča.

Telesna duša je torej tista duša, ki shranjuje spomine vsegá, telesnega ali duševnega.

Vendar, ker se mnogi počutijo ali počutite v temu življenju ujete, se mnogokrat spopadate z neješčostjo ali pri vas bi dejali dejansko uporu hrane ali zavračanju vsegá, kar je živega, kar vnašate v telo, kar podpira telo.

In ker dejansko prehajate v temu času tega zavedanja predvsem do masakriranja vašega lastnega telesa, skorajda vsaki drugi ali tretji človek dejansko boleha za upor telesa.

Kaj pravzaprav to pomeni?

To je stanje zavračanja telesa! V telesu se počutite, ali ujete ali nekako postavljene v ujetosti nemilosti in dejansko prehajate v to, da se vam telo lahko studi, stidi, upira, nekako odvrača in želite pobegniti iz njega v svet stanja, mirovanja ali drugega stvarstva.

To pomeni, da se mnogi mnogokrat nekako prenajedajo v upanju, da se bodo potolažili. Kajti, skozi hrano dobivate namreč energijo. Energijo, ki poganja telo.

Kajti, ko telesno hrano povežete s pransko energijo in hkrati jo povezujete tudi s sončno energijo, dobite tri stebre v telesu ali skozi telo, ki podpira duha duše telesnega stvarstva.

Na ta način ste nekako v ravnovesju, kajti tri točke ali tritočkovne povezave so namreč pomembne, da se povezuje energija duha, energija življenja in energija tujega stvarstva z vam, ki ste živi ali gibljivi.

PDF datoteka: Lana Praner – Kako vzljubiti svoje telo? 

VIDEO:

 

MP3 Datoteka: Lana Praner – Kako vzljubiti svoje telo?