Vodi: gdč. Lana Praner z Gospodi

(Kratek odlomek, celoten tekst obsega 15 strani)

Mnogokrat se vsakdo opomne ali spomne morda, da ga peče vest.

To je neka fraza, ki jo pri vas uporabljate ali poznate in jo mnogokrat podajate sami za sebe ali ko se zaupate nekomu, pa vas peče vest zaradi dejanj, zaradi dogodkov, zaradi besede, zaradi drugačne nezrelosti, a hkrati zrelosti.

V tej smeri se bomo potapljali v današnjemu dnevu. In zagotovo vam bo tematika izjemno, izjemno zanimiva, hkrati pa zelo poučna in podporna.

Skozi vsa življenja, predno se utelešate v to življenje, delate dogodke. In ko vas nekdo opominja in postavlja je to Nekdo, ki vas vedno znova secira in vam na koncu prida noto dogodka v plus ali v minus.

To govori o dejstvu, da ste neki dogodek izpeljali in ga v določenemu čutenju čutite kot obliž na rano, je za vas to razbremenitev.

Kadar vi čutite, da bi lahko naredili drugače, da bi lahko morda spregovorili ali nekako preuredili določene dogodke, besede, dejanja, ali pa preprosto pristopili, pomagali, se usmerili ali naredili nekako drugače, vam neki dogodek obleži na vesti.

Temu dogodku se nekako pripenja davninski dogodek ali zgodovinski dogodek in na njega pazi neko bitje.

Si predstavljate, da skozi življenja shranjujete različne delčke, različne zgodovinske postavitve, v katerih so spomini postavljeni tako, da se morajo preoblikovati. Na te dogodke ne vpliva ali ne razsoja vaš Instinkt, niti nekdo, ki je kot Višji jaz ali Nekdo, ki je od Višjega Neba. Ampak, na te dogodke dejansko vpliva življenje, Zemlja, podzemlje ali pač tisti, ki so obtičali. Zakaj? Zato, ker so oni tisti krojači dogodkov, katerim ste ali so nekoč sledili, da je nastal neki dogodek kot temelj, ki ga morate morda v temu življenju znova preusmeriti ali prestrukturirati.

 

PDF datoteka: Lana Praner – Bitje vesti

VIDEO:

 

MP3 datoteka: Lana Praner – Bitje vesti