Vodi:  gdč. Lana Praner z Gospodi
(kratek odlomek – celoten tekst obsega 11 strani)

Svet življenja, v kateremu ste, ali pa kot človek, si in zmoreš še biti, je svet, ki se zaključuje. Svet, ki ste ga poznali, ga kaj kmalu ne boste več poznali. Kajti, vaša navidezna sodobna tehnologija, znanje, védenja, ki so plitka in nična, a si človek vedno znova domišlja, da zmore, skozi robotizirano znanje, preiti do veličine zmage nad Boga.

Pa kdo si, da misliš, da si Bog? Kdo si, da misliš, da sploh kaj si?

Vsakdo, ki je živeči v temu času, bo priča zaključevanja tega popotovanja. Vendar, nisi niti prvi. Si pa zagotovo zadnji!

V času, v kateremu ste, je čas, kjer tehnologija prevzema človeka. Že beseda, da tehnologija vstopa v telo vam mora povedati vse, da ni več telo, ampak je robot.

Zakaj vstaviti robota v sebe?

Zelo preprosto, ker iščejo tisto nekaj, kar je od tebe!

Ljubi človek, kaj si nor ali pa si že skoraj robot? Ljubi človek, kaj imaš v sebi, kar robot nima? Ljubi človek, kaj imaš, kar oni ali ono ali tisto nekaj nima? Kaj imaš, kar oni hočejo imeti? Kaj imaš, kar oni nikoli ne morejo objeti?

LJUBEZEN, VERO, PRIPADNOST, ZVESTOBO, VDANOST, MOČ v tisto nekaj, čemur pripadaš! Pripadaš IZVORU, pripadaš BOGU, pripadaš Nekomu, ki nikoli in nikdar ne bo pripadnik podzemlja ali matrice.

PDF datoteka: Lana Praner – Svarilo 

VIDEO:

MP3 datoteka: Lana Praner – Svarilo