Vodi:  gdč. Lana Praner z Gospodi
(kratek odlomek – celoten tekst obsega 18 strani)

Kaj pa tisti, ki bodo ostali?

To je tematika, o kateri se Bomo danes dotikali zemeljskega vsegá.

Mnogi ste v duhovnemu svetu, skozi življenje, skozi popotovanje, že od rojstva, pa vse do predhodnega časa, razmišljali o svojem odhodu. Kako zapustiti Zemljo? Na kakšen način se osvoboditi ujetosti planeta ali vstajenja? Kako se vrniti domov?

O tej tematiki Smo na predhodnih druženjih mnogo opevali. Vendar, danes Bomo odpirali zastirko svetlobe časa prihodnosti za tiste, ki bodo želeli ali hoteli ostati.

V nekaj nadaljnjih tednih se bo svet vsegá prekril. Vse plasti bodo prekrite in razkrite.

Zato bodite zelo modri in preposlušajte večkrat to predavanje. Ne poskušajte pljuniti po Božji Besedi, ampak jo poslušajte in poskušajte slišati, razumeti in morda sprejeti.

Kajti, prav skozi to boste morda še lahko spustili zastirko izza očesa in videli resnico, s katero lahko spremenite in morda, morda celo še vplivate na svoj čas, na obstoj življenja na planetu Zemlja.

Kot opažate, morda vidite, da hitite v zaključek. Vendar ne čisto po lastni izbiri! Ali pač? Kakorkoli, iz kateregakoli zornega kota gledamo, bi lahko dejali, da ste sokreatorji tegá, kar je in kar bo.

Kot veste, bo v nadaljnjemu toku tega popotovanja prešel zaključni čas in možnost odhoda za vse, ki se bodo odločali za to.

Vendar, ker prehajamo in prihajamo iz predhodnega časa, kar pomeni iz časa po času nazaj, vam lahko razkrivamo popolno resnico o vsem in o vsakomur.

Zato bodite pozorni!

Zato vemó in zmoremo stati za Besedo BOŽJO ali BOGA, Izvornega vsegá, Vstajiteljskega vsegá.

PDF datoteka: Lana Praner – Kaj pa tisti, ki ostanejo?

VIDEO 1. del:

MP3 datoteka: Lana Praner – Kaj pa tisti, ki ostanejo?

 

VIDEO 2. del:

 

Lana Praner – Kaj pa tisti, ki ostanejo 2