Vodi: gdč. Lana Praner z Gospodi

(kratek odlomek – celoten tekst obsega 29 strani)

Če pogledate vaše astrološke karte – na raznih astroloških kartah vidite različne postavitve. Vendar, poskušali Bomo podajati tako, da boste razumeli vsi tisti, ki NIKOLI in NIKDAR v svojih rokah niste imeli svoje lastne astrološke karte, ali pa ste jo in jo niste zmogli prebrati, razbrati.
Danes vam Bomo dali kos vaše popotnice.

Središče, center astrološke vede, takšnega ali drugačnega znanja, je vam popolnoma nepoznan, je vam popolnoma neuporaben. Zakaj?
Ker središče je pač središče, ki v različnih branjih ne pomeni za vas ali za tistega, ki ustvarja vašo karto, ne pomeni skorajda nič. V veliki meri popolnoma nič! Zakaj?
Središče je prepletanje vsega, kar je okoli. Vaša karta se lahko bere na različne načine. Tako kot imate različne elemente, tako kot imate različne prostore, tako kot imate Zgoraj, tako imate Spodaj. Imate v življenju. Imate v vstajenju.

Astrologija ali znanja astrologije, zato vam bo nekako najbližji, da boste razumeli vsi tisti, ki se skorajda ne dotikate nobenih teh védenj.
Vi, ki si daste delati astrološko karto ali popotnico, dejansko vidite le nekakšen trak, merilni trak, na kateremu se steka, pač, časovnica vsega, kar prinašate, vsega, kar odnašate, vsega, kar boste izživeli in kar ne boste izživeli, kar je družinskega, kar je prijateljskega, kar je vašega v partnerskih postavitvah in vse, kar se postavlja v teh merilih in ovojih.

Vi na Zemlji poznate le zemeljsko življenje ali zemeljsko popotnico.
Astrologija, skupaj z različnimi vedami, jemlje izključno trak od življenja tega vstajenja, pa do nekako zaključnega popotovanja TEGA življenja. Torej, življenjski trak tukaj in sedaj. Na to se večina vedencev naslanja, postavlja in usmerja.
Večina od vseh vas ne dojame ali ne zmore dojeti preteklosti. Preteklost je namreč tisto, kar je bilo, da ste vi danes tukaj, kjer ste.

PDF datoteka: Lana Praner – Temelj prastarega znanja

VIDEO PRVI DEL:

MP3 datoteka: Lana Praner – Temelj prastarega znanja 1

 

VIDEO DRUGI DEL:

MP3 datoteka: Lana Praner – Temelj prastarega znanja 2