Vodi: gdč. Lana Praner z Gospodi

(kratek odlomek – celoten tekst obsega 36 strani)

Cilj starodavnih civilizacij je bil torej pobrati vse, kar je bilo razpršenega, a hkrati nabrati in pridobiti vir energije. Vir energije, ki transformira, ki oblikuje ali preoblikuje.
To pomeni, da je potrebno v novi civilizaciji ali v novemu projektu pridobiti novi spomin, ki se bo gibal v trenutku in času.
To pomeni, da se giba v trenutku in času, ki je identičen Izvoru ali Izvorni energiji.
Izvorna energija je namreč Izvor, ki je poln Ljubezni. Ljubezen je osnova. Osnova, ki povezuje, ki spaja, ki sprejema.

Starodavne civilizacije so torej izhajale iz tegá, da bo vsa energija, ki se bo preoblikovala in spreobrnila, da se bo v času življenja preuredila, da bo dobila noto življenja, ljubezni, spoštovanja, miline, topline, nežnosti, mehkobe, fokusa, srčnosti, predanosti, povezovalnosti in vsega, kar ima Izvor. Torej, to je fokus bil starodavnih civilizacij, da bodo na Zemlji ustvarili RAJ. Podobo tistega, kar je bilo začetnega.
Zato je bil tudi vaš planet prvobitno postavljen v enaki podobi kot prvobitni Izvorni planet. Zato prenašate enake spomine, enako podobo, enako preoblikovanje ali lepoto narave, ki jo, žal, skorajda več ne poznate.

In cilj starodavnih civilizacij je bil vse razpršeno spraviti na en delež enega življenja in ga preoblikovati, spremeniti in mu vdahniti novo življenje. Kaj pomeni vdahniti novo življenje?
Da v času novega rojstva vsak posameznik, ki se porodi začuti ljubezen, začuti milino, začuti spoštljivost, začuti pripadnost življenju, naravi, sočloveku, Energijam, Soncu, vdahu, dihu, ljubezni vseh vrst.
Torej, to je bil osnovni spekter ali osnovna popotnica.

PDF Datoteka: Lana Praner – Starodavne civilizacije

 

VIDEO: 1. del

 

MP3 datoteka: Lana Praner – Starodavne civilizacije 1.del

 

VIDEO: 2. del

 

MP3 datoteka: Lana Praner – Starodavne civilizacije 2.del