LANA V KANALIZIRANJU

(kratek odlomek – celotni tekst obsega 40 strani)

Kar smo pravzaprav povedali je res veliko, veliko naenkrat, vendar bomo šli sproti, delček po delček, kar pomeni, da bomo dejansko skoraj dobili celoto – eno nekakšno veliko celoto ali vsebino.

Najprej, kar se morate zavedati je to popolnost zunanjega dihanja. Dihanje je pravzaprav zelo … – nekdo, ki je ujet v pljučnem delu in diha po plasteh, kar pomeni, da bomo plasti med seboj nekako priklapljali ali združevali.

Ta del je celota, ki jo nekako predstavlja ali predstavljate, predstavljajo – morala vdahniti. Na različnih čakrah imate različne duhove ali različne spremljajoče tokove, preko katerih se pravzaprav vdahne.

Kar pomeni – toliko kot imate čakrastih kanalov, toliko imate vstopajočih se točk. In ne le to – po ravno tolikih prekatih ali nekako prehodih vstop nih točk, toliko imate glavnih ali nosilnih bitij, ki jih je potrebno nekako združiti.

Včeraj smo nekako govorili o temu, da imate delčke razpršene in da se ti delčki nekako združujejo v različne dele – ene po večih enotah.

In ne le to. Se pravi – na vsakem večjem delu imate 94 različnih figur, če se smemo tako izraziti. Vsaka figura ali vsaka enota večje sestavljanke mora vdahniti.

Le skozi vdah prične živeti vaše živo zemeljsko življenje in sodeluje z vami in imate nekaj od tega. Tako od znanja, tako od strukture, frekvence zavedanja do marsičesa drugega.

PDF Datoteka – PRANA – VAJE – Hotel Drnča (18.12.2010)

PDF Datoteka – SLIKOVNI PRIKAZ PRANSKIH VAJ – NOVO!!!

MP3 Datoteka – PRANA – VAJE – Hotel Drnča (18.12.2010)

MP3 Datoteka – PRANA – VAJE (Vprašanja sodelujočih in odgovori) – Hotel Drnča (18.12.2010)