LANA V KANALIZIRANJU

(kratek odlomek – celotni tekst obsega 40 strani)

Lepo, lepo pozdravljeni. Nekateri med vami, med nami, kakorkoli že, se že kar dobro poznamo. Sem Lana in sem le živi kanal, lupinica, preko katere se prenašajo določene informacije. Danes sem izbrana, da kanaliziram oziroma sem vstopnik za vsa tista bitja, s katerimi sodelujem že zelo, zelo dolgo.

Tukaj nas je zelo, zelo veliko. Če bi odprli svoje oko in pogledali naokoli, bi vam morda postalo slabo. Toliko bitij – preko milijarde in milijarde, ne le preko 14.200 kot smo prvotno najavili, in danes je odprta ta celotna populacija zemlje, kar pomeni, da vsi tisti, ki so kakorkoli povezani z zemljo, so danes nekako pozvani in lahko sodelujejo v današnjem snidenju.

Vaše oči morda vidijo zelo malo, ali skorajda nič. Vsi tisti, ki morda poznate malo ali zelo veliko vsaj tretjega očesa, se vam morda približno sanja ali morda odpira, kaj in v kakšne dimenzije prihajajo drugi svetovi, preko katerih lahko pogleda vaše tretje oko.

Vendar, danes bomo govorili o vsem mogočem, tako da vas bomo poučevali o osupljivih podatkih, ki so dandanašnjemu človeku popolnoma skriti….

PDF Datoteka – PRANA – Hotel Drnča (17.12.2010)

MP3 Datoteka – PRANA – Hotel Drnča (17.12.2010)

MP3 Datoteka – PRANA (Vprašanja sodelujočih in odgovori) – Hotel Drnča (17.12.2010)