LANA V KANALIZIRANJU

(kratek odlomek – celotni tekst obsega 47 strani)

Ko je vaša srčna čakra v katerikoli želji, odprta, se poleg srca odpira duh čakrastega ovijalca, kar pomeni, da je to vedno in redno uslišana molitev. Vendar, to ni misel, ki jo vi nekako usmerite v to, da boste prosili od srca, vendar nekaj, po čemer hrepenite.

Ko imate občutek, da dejansko kar trpite, tako močno si ti ali kdorkoli drugi to v notranjosti poželi – pomeni, da je takrat odprta srčna čakrasta ovojnica. Takrat ste zagotovo uslišani čisto vsi.

Vendar, bodite pozorni!

Ko molite, ko prosite in ko rotite, se odzvanjajo in prihajajo k vam, glede na to, kakšna je energijska srčna vibracija, tudi bitja, ki so popolnoma enakopravna vibracijam vašega srca. Če ste dobri in molite, prosite, rotite, karkoli počnete, prihaja k vam točno takšna energija. Energija so bitja. Bitja pa so kratkomalo tudi mi. Med vsemi izbranimi, smo tudi mi nekaj živega, nekaj ustvarjalnega.

Predno molite ali prosite za katerokoli vašo željo, ki si jo resnično želite, bodite najprej odkriti do sebe. To pomeni, da morate globoko v sebi biti pošteni in odkriti do sebe. V nasprotnem primeru – če se cenite, kar je prav, da se cenite, vendar, če presežete sebe, pomeni, da ne boste pritegnili sami k sebi enakopravne energije, ki vas bodo uslišale.

PDF Datoteka – Magija Uma in Razuma (14.05.2011)

MP3 Datoteka – Magija Uma in Razuma – Prvi Del (14.05.2011)

MP3 Datoteka – Magija Uma in Razuma – Drugi Del (Vprašanja sodelujočih in odgovori) (14.05.2011)