LANA V KANALIZIRANJU

(kratek odlomek – celotni tekst obsega 30 strani)

Ko zgradite tega, dejansko sanjskega ali željnega duha, ki vas popelje preko teh želja, preko vsega tega vašega življenja, ta energija, to bitje, to duhovno stvarjenje, ki ste ga ustvarili sami, se spaja le s pranskim duhom.

Kar pomeni – ko pričnete pransko predihavati, prebujati energije, se ta dva zlivata, združujeta in nikoli in nikdar ne nazadujeta. Vendar, ko je ta plast zgrajena, je zgrajena dvojna vijačnica – dodana vaši, dejansko genski zasnovi ali zapisu.

To pomeni, da dejansko povežete dva polja, ki jih znajo povezati otroci do drugega, nekateri morda celo do tretjega leta in pol, in nič več. Se pravi, vi morate dejansko to polje združiti.

Ko naredite to dvoje, to zbližanje, zlivanje in gomazenje, se pravi, se ta zavest, dejansko kot snop svetlobe izstreli iz vas, vendar ne direktno iz materije, vendar iz tega bitja v kozmos in odda signal.

Takrat ste vi pravzaprav pripravljeni na kristalno odprtje.

To pomeni, da imate od tistega časa dalje odprta vrata nebeškega kraljestva. To pomeni, da od tistega momenta dalje lahko pogledate v arkaške zapise tudi sami. To je tisti del spomina, vašega vsega, celotnega življenja.

PDF Datoteka – Kristalna Energija (18.02.2011)

MP3 Datoteka – Kristalna Energija (18.02.2011)

MP3 Datoteka – Kristalna Energija (Vprašanja sodelujočih in odgovori) (18.02.2011)