Vodi:  gdč. Lana Praner z Gospodi
(kratek odlomek – celoten tekst obsega 10 strani)

Če pogledate po zgodovinski glasbi ali po času, ki ste ga že zapuščali ali iz katerega ste izstopali, ste morda opazili, da ima glasba v sebi mir, da ima glasba dvig, da ima glasba noto božanja in objemanja.
Zvoki lahko različno vibrirajo. Na podlagi te vibracije lahko telo umirijo ali pa ga razbesnijo. In stari glasbeniki, stari umetniki, več stoletij ali pa tisočletij nazaj, so vedno znova postavljali in ustvarjali ali kreirali glasbo, katera dvigne ali podpre.

Ko glasba dvigne, poveže medsebojno ljudi. Ko ste povezani medsebojno z enako glasbo, z enako vibracijo, se ustvari polje.

Si lahko predstavljate?
Ko morda v času prazničnega obdobja poslušate glasbo, ki vam daje mir, je to prvi znak, kateri se bo pripel na drugega z enako frekvenco, z enakim čutenjem in nad vami, tako, kot bi se odprlo od srca navzgor, nad glavo, ob kronski čakri, se prične prva stopnja vibriranja, ki gre kot v tuljavi, kot v spirali, nežno in mehko navzgor.

Ta tuljava kot zvok, kot ljubezen vašega sprejemanja, kajti zvok gre skozi vas, skozi vašo dušo, skozi vaše srce, se na vrhu odpira in vas spira. In kot lijak, kot slap, okoli vas se steka nad vas.
Takrat začutite vedno znova neko globino, kajti, ko se glasba steka nad vami in vas objema, se začuti, do kod se steka njen zvok njenega čutenja.
To pomeni, da točno čutite in začutite, v kakšnemu stanju je bil ustvarjalec, iz katere globine sebe, svojega srca ali duše je ustvarjal v trenutku neke kreativnosti.

PDF datoteka: Lana Praner – Angel glasbe

Video prvi del:

MP3 datoteka: Lana Praner – Angel glasbe