Vodi: Lana Praner

(kratek odlomek – celoten tekst obsega  48 strani)

Zasnovnik je zadnje živeče bitje. Se pravi, ko se v zadnjemu življenju porodite, dobite nevtralno energijo. To je čisto čista Izvirska energija brez spomina. Ta energija je ta luč, ki seva iz vas. To je energija bitja, kar ste vi, čisto sami, kot zadnje živeči.

In kot zadnje živeči ste tisti, kateri se lahko pretehtate na slabšo ali na boljšo polovico. Postanete zlo ali ljubezen. Postanete rušilni ali reševalni.
Se pravi, karkoli želite, se lahko preklopite. Ampak, ne za dolgo. Ne morete manevrirati ali manipulirati, ker se zraščata ali dva pola zraščata – tako dobro ali slabo. Se pravi, in to se zraste. In glede na to, kam se zasnovnik ali zadnje živeči pripne, se vraste in tako nastane samostojno bitje, ki vas lahko vodi ali manipulira, ki vas lahko manevrira ali pa nekako preoblikuje in vas daje v ujetost, temo ali globočino.

Vendar, kot zasnovniki – tako Smo vas imenovali, kot zadnje živeči, imate najbolj veličastno postavitev, ker ste rešitelji tega svetá, v kateremu obstajate. Le zasnovnik je edini, edini, ki je zmožen, ne duša.

Zakaj ne duša?
Zato, ker duša shranjuje spomine. Spomini pa so sito. In v telesu imate najslabše sito. Pa lahko ste vrhunski. Lahko ste popolna ljubezen, »navidezno« popolna ljubezen, pa imate v telesu le najslabše od najslabšega.

PDF Datoteka –  Zmajeva jajca – Brežice (28. oktober 2017)

VIDEO – PRVI DEL:

MP3 Datoteka – Zmajeva jajca, Brežice (28. oktober 2017) – Prvi del

VIDEO – DRUGI DEL:

MP3 Datoteka – Zmajeva jajca, Brežice (28. oktober 2017) – Drugi del