Vodi: Lana Praner

(kratek odlomek – celoten tekst obsega 29 strani)

Življenjska energija je prostor Bitja ali Energije, kateri je izbranec za fizično telesno strukturo. Bela je ta življenjska energija. Prosto jo pretakate med dlanmi, ko povežete energijo med dlanmi. Če daste samo dlani skupaj in povlečete energijo, boste začutili čepke ali dlančne čakre, katere se medsebojno povežejo in uskladijo. Energijo vijete med dlanmi. Počasi, da jo začutite. Lahko jo prosto pretakate in jo gibate in jo premikate.

Energija, dokler jo imate med dlanmi pomeni, da ste živi in gibljivi.
Ko te energije več ni, jo lahko preprosto, ali soustvarjate in se na novo zbudite ali pa jo preprosto nimate več in jo ne morete več prebujati ali obujati.
Po kvaliteti, ali gostoti ali moči vaše Življenjske energije, se pozna kvaliteta vašega življenja. Bolj, kot je gosta energija, kompaktna energija, bolj polno je vaše življenje.

Pri nekaterih pa je energija bolj takšna prhka ali nekakšna praznina. Kjer se zaznava praznina pomeni, da morda se še nekaterih zapisov življenja niste dotaknili ali pa ste zapise življenja lahko že izživeli in ste v neki, kot takšni razbremenjujoči se energiji, kjer je morda karma rodbine, življenjskih energij tudi že nekako čista.

PDF Datoteka – Življenjska energija – Vrhnika (29. oktober 2016)

VIDEO – PRVI DEL:

MP3 Datoteka – Življenjska energija 1 – Vrhnika (29. oktober 2016) – Prvi del

VIDEO – DRUGI DEL:

MP3 Datoteka – Življenjska energija 2 – Vrhnika (29. oktober 2016) – Drugi del

MP3 Datoteka – Aida Perko Praner – Rise Like a Phoenix