Vodi: Lana Praner z Gospodi

(kratek odlomek – celoten tekst obsega 26 strani)

Življenje je moč sprenevedanja. Življenje je moč preobražanja. Življenje je najmočnejša energija obstoja, a hkrati najbolj rušilna in preoblikovalna.

Kako je mogoče, da ste na Zemlji tako ujeti? Kako je mogoče, da ne dojamete na Zemlji, da ste na napačni poti? Kako je mogoče, da ljudje, takšne zrelosti kot ste v sodobnosti, dopušča zasužnjevanje samega sebe, trpljenje samemu sebi, žalost samemu sebi?

Kje je vaša radost? Kje je vaša sreča? Kje je vaša ljubezen? Kje je vaša toplina? Kje je vaša milina? Kje ste? Kam plujete?

Dragi človek, zbujaj v sebi čim več ljubezni. Zbujaj v sebi čim več Svetlih bitij. In sledi sam sebi. Ne družbi. Sam sebi!

Ko se človek v življenju spravi k sebi, prične čutiti sam sebe, boste začutili svoje bitje srca. Ne od sevanja. Ne od žarčenja. Ne od tegá, kar vam sodobna tehnologija podá, ko vam nori srce, ko vam se utrip srca pospeši na večkratni preobrat, da boste prišli v iztrošenost, da boste prišli v porabljeno energijo življenja in odšli iz življenja.

Ampak, to je tisto, ko začutite mir. Ko v sebi začutite spokojnost. Ko v sebi začutite globočino. Ko v sebi začutite tisto popolnost in stabilnost. In to prinaša radost. To prinaša zavedanje. To prinaša védenje. To je najmočnejša moč, ki jo imate v sebi, ko se povežete z lastnim srcem.

Srce je osnova gibanja energije, kjer se zasnovna energija in srčna energija stapljata v celovitost, v popolnost, v božanskost, v tisto nekaj, kjer se akumulira toliko časa vaša energija, v tej močni eksplozivni nabojni fazi, da pride do poka in do odpiranja sveta zgoraj.

Naj se zgodi to skozi vašo ljubezen! Naj se zgodi skozi vašo milino! Kajti, življenje vam je dalo možnost in priložnost, da spoznate sami sebe, ne družbe.

PDF datoteka – Življenje – Brežice (19.10.2019)

VIDEO PRVI DEL:

MP3 Datoteka – Življenje – Brežice (19. oktober 2019) – Prvi del

VIDEO DRUGI DEL:

MP3 Datoteka – Življenje – Brežice (19. oktober 2019) – Drugi del