Vodi: Lana Praner

(kratek odlomek – celoten tekst obsega 34 strani)

Zato je v temu času izrednega pomena, da predvsem poslušate sebe. Da čutite in spregovorite, kar želite spregovoriti. Ne dvomite v sebe in ne držite v sebi kar vas moti. Če vas kaj zmoti v zakonski vezi, v poslovni vezi ali v zasebni vezi, kjerkoli, do kogarkoli – morate spregovoriti, ker s tem dajete drugemu ali nasprotnemu polju možnost, da se ozavesti, da je kaj narobe oziroma, da mu daste možnost rasti. In zaupajte vase in govorite! Spregovorite! In premagali boste strah, kateri je osnova, kateri vas duši in nekako tudi leseni.
Skozi to pa delate dobra dela ljudem, kateri stojijo. S tem jih prebudite, jih premaknete, da oni pričnejo spreminjati program.

Zato bodite ozaveščeni in se zavedajte svoje lastne moči in strukture, v kateri pravzaprav tudi plujete.

Zlata doba, v kateri se nahajate, je prav to – razrešitev, ločitev in osvoboditev. Osvobajanje ali tista postavitev, kjer se loči vse in gre točno tam, kamor sodi, je pravzaprav osnova ena Oseba na Zemlji, katera je živo žrtvovala svoje telo, da Smo Mi lahko pretakali in pretočili mnogo energij. Vi, kateri živite tukaj, v tem času in zavedanju, boste to doumeli šele tedaj, ko Ji boste dorasli, ko boste prešli na določeno stopnjo, ko boste lahko pod seboj vse in vsakogar pogledali. Šele tedaj se boste zavedali svoje osvoboditve, svoje lastne zmage in zagotovo boste sledili soncu, srcu ali svojemu lastnemu Bogu.

PDF Datoteka – Nebo in zemlja končno ločena, Vrhnika (17. maj 2014)


VIDEO – PRVI DEL:

MP3 Datoteka – Zemlja in nebo končno ločena, Vrhnika, (17. maj 2014) – Prvi Del

VIDEO – DRUGI DEL:

MP3 Datoteka – Zemlja in nebo končno ločena, Vrhnika, (17. maj 2014) – Drugi Del