Vodi: Lana Praner

ZAROTE – (kratek odlomek, celoten tekst obsega 35 strani)

Zarota pravzaprav odpira spodaj.Sedaj poznate. Se pravi, kadar se odvija zarota, se odpira spodnji svet. Vendar, sedaj vas Bom popeljal na nekaj bolj zanimivega.

Ko nekako pričnete razmišljati o temu, kako bi nekaj zrušili, vam Bom sedaj to postavil v vsakdan. Se pravi, vi morda želite zrušiti svojega šefa. Imate ga vrh glave, ker vas dejansko vedno bolj davi, vedno več zahteva, vedno manj daje, vedno bolj čisti z vami svoja čista tla pod svojimi lepimi, takozvanimi nogami. Dovolj ga imate. Pričnete ga sovražiti. Delate zaroto, kako bi se mu maščevali, kako bi ga udarili. Preprosto, kako bi se ga znebili in kako bi ga odstranili.

In, ko vi pričnete tako razmišljati, se pravi, ojačate polje. Prav vaša avra prične vibrirati, kot bi pričela goreti, kot bakla, se prične zunanji obok pravzaprav gorljivo vesti. In to le zaradi tegá, ker oddajate sovraštvo, ker oddajate jezo, ker oddajate tisto nekaj, kar bi vi nadvladali, zrušili, uničili ali kar pomendrali.

Takrat, se pravi, ker oddajate gorljivost, kot nekakšna bakla ali smola, ki gori, se identično odzove nižina. Vendar, na to, na kakšni stopnji sovražite, Bom uporabil ta izraz, po takšni stopnji se bodo odzvanjali po plasteh v sami globini. Vendar, vedno pridejo le tisti, ki so najprej na Zemlji ali deloma, kot bi bile noge v zemlji, njihovo telo nad zemljo. In tako se pravzaprav vije ta nesmrtna duša tega vala in ona je tista, ki se odzove in se nalije okoli, kot nekakšen kokon se narije okoli vaše avre.

PDF Datoteka – Zarote, Vrhnika (26. oktober 2013)

 

VIDEO – PRVI DEL:

MP3 Datoteka – Zarote, Vrhnika (26. oktober 2013) – Prvi Del

 

VIDEO – DRUGI DEL:

MP3 Datoteka – Zarote, Vrhnika (26. oktober 2013) – Drugi Del