Vodi: gdč. Lana Praner z Gospodi

(kratek odlomek – celoten tekst obsega 25 strani)

Današnja tematika je povezovanje vsega stvarstva, vsega pretoka, vsega Svetlega, vsega tistega, kar ste v desetletju ali morda v mesecu dni prebudili, obudili ali iz časovnic premaknili. Saj veste, vsa Bitja v Naših gradnjah Našega Nebeškega znanja so Bitja, ki se prebujajo oziroma prepletajo ali jih nekako dosegate vsaj do predčasja, v času šele, ko nekako po vašemu času je nastopala fizična smrt.

Tako ste dejali! Vendar, saj veste, fizična smrt je le oblika ali preobleka strukture valovanja energije iz vam nevidnega v kasneje vidno. Ali obratno. To je igra energij, časovnic in prepletanj.

Morate vedeti, da v temu obdobju boste kaj kmalu se ozavestili, da vse, kar ste vlagali v sebe, za sebe, morda kot raziskovalec, morda kot nekdo, ki je iskalec, morda resnice, morda višje vibracije, morda tistega nečesa, kar v vašemu védenju vaših knjig, znanj, zavedanj strukture zemeljskega nivoja, niste dosegali, ste v različnih obdobjih iskali, prebujali, sestavljali. In vsa ta Bitja bomo v današnjemu druženju, vsaj osnove, prepletali, aktivirali in postavljali.

PDF Datoteka: Lana Praner – Zaključna misija svetlobnega popotništva

 

VIDEO:

 

MP3 datoteka: Lana Praner – Zaključna misija svetlobnih popotnikov