Vodi: Lana Praner

(kratek odlomek – celoten tekst obsega  54 strani)

Varanje je nedozorelost. Obsojanje varanja je nezrelost. In kje potem smo? Na mestu!

Zakaj v Naših svetovih ni varanja?
Ker Smo pripadni. Ker pripadamo. V osnovi pripadamo. In ker imamo spomin, ker Smo ustvarjeni z določenimi posamezniki – tako kot bi podali na vaši šahovnici eno kraljico, dva kmeta. Se pravi, to nekako približno gre skupaj. Vendar, tista dva kmeta sta razdeljena iz ene celote. In v Naših svetovih čutimo Ljubezen, čutimo to pripadnost. Čutimo to vez. In Nam nikakor ne pade naokoli, da bi pogledali k sosednji mizi ali pogledali v sosednji dom in se morda poigrali z mislijo: »Kako bi bilo, če bi bilo?« Tega ni!

Pa veste zakaj?
Zato, ker tisto, kar imamo, imamo v popolnosti. Je to tisto, kar diha z nami, kar živi z nami, kar nam daje življenje, kar nam daje ljubezen, kar nam daje popolnost življenja. In vse tisto, kjer dihamo drug z drugim, daje harmonijo, daje ravnovesje. In se drug ob drugem zbudimo in Smo srečni in ne nesrečni.

Vendar, Jaz Sem še vedno malce zemeljski. Še vedno rad pogledam lepo žensko! Ampak, to ne pomeni varanja. Še dobro, da nekatera dekleta, katera so prešla v Naš svet, so to prestopila.

Varanje je samo na Zemlji. In veste zakaj?
Zato, ker je polno neharmonije, neravnovesja, nesprejemanja in zaradi ljubosumja in kljubovalnosti dobite vedno znova upor, odpor, gnev in bolečino.

PDF Datoteka –  Varanje – Brežice (16. september 2017)

VIDEO – PRVI DEL:

MP3 Datoteka – Varanje, Brežice (16. september 2017) – Prvi del

VIDEO – DRUGI DEL:

MP3 Datoteka – Varanje, Brežice (16. september 2017) – Drugi del