Vodi: Lana Praner

(kratek odlomek – celoten tekst obsega 38 strani)

Ko se dva usojena najdeta in pridete skupaj, se življenjski čas popolnoma, popolnoma spremeni ali prilagodi.
Zakaj? Ker dva usojena sta čisto nekaj drugega kot tisti, kateri so karmični. To pomeni, da usojeni čutijo nekaj več. Neko pripadnost, predvsem pa neko poslanstvo.

In ko pridejo usojeni pari skupaj, takšni ali drugačni, se pravi, se prične delo na njihovemu poslanstvu. Ti pari najdejo znotraj sebe mir in najdejo fokus. In običajno, če boste pozorni, imajo isti cilj. K istemu cilju se steka vse.Celo skorajda v delu, vsakdanjemu delu gredo v isti fokus. Vendar predvsem v iste postavitve, usmeritve ali preusmeritve gredo prav tam, kjer so povezane energije.
Zato se usojeni pari vedno dopolnjujejo. Vedno in se vedno tudi bodo. Ker se hkrati s tem, ko se srečata usojena para, aktivira svet usode. Ali, ko najdete kose usojenega, se pravi, se pričnejo aktivirati energije po usodi.

Takrat pristopijo k vam Usojevalci. Takrat pričnejo pomagati Usojevalci, se pravi, ker je skupni cilj aktiviran in bo dosežen.
To je tisto, na kar bodite pozorni!

In vi niste tukaj, da bi nekako iskali usojenega. Vi ste tukaj zato, da greste skozi svet usode, skozi svet karme, skozi svet materije in ko nekako prerinete in pridete do najnižje točke, pridete do točke, katera se poveže z visoko točko usode in se dejansko tudi usojena bitja, prijatelji, privrženci tudi združijo in srečajo. 

Zakaj? Ker je ta vmesni svet, kjer je karma, počiščen svet. In ko pridete v svet, v točko usode, vi drugače pričnete gledati na življenje.

Zakaj? Ker ste se skozi svet karme razbremenili, spremenili, naučili poiskati tisto nekaj, kar v vas je, po čemer hrepenite, to tudi dobite. Se pravi, in ko odpade ta balast, ste končno na strani usode.

PDF Datoteka – Usojeno partnerstvo, Vrhnika (20. september 2014)

VIDEO – PRVI DEL:

MP3 Datoteka – Usojeno partnerstvo, Vrhnika, (20. september 2014) – Prvi Del

VIDEO – DRUGI DEL:

MP3 Datoteka – Usojeno partnerstvo, Vrhnika, (20. september 2014) – Drugi Del