Vodi: Lana Praner

(kratek odlomek – celoten tekst obsega 47 strani)

Kadar energije nastajajo zaradi nemoči, na primer: vi ostanete brezposelni in greste na Zavod za zaposlovanje. Tako zloglasni zavod, zavod, zavod. Ta Mi je najljubši.

Si predstavljate, kaj nastaja?
Vstopate v inštitucijo, katera se ima za male bogove. Nič slabega s tem. So nekateri, kateri so res srčni in se res potrudijo, da bi pomagali, a jim je le posel, jim je le hrana.
Če bi na zavodu za zaposlovanje delali srčni in topli ljudje, bi se zavzemali za vsakega posameznika, bi bila milina, bi bilo tako, kot bi prešli v sveti prostor in bi se ljudje umirjali. Dobivali bi navdihe. Dobivali bi ideje, kako sebe rešiti in sprogramirati.

Na zavod za zaposlovanje prihajajo ljudje v stiskah in bolečinah. Predvsem v jezi, ker so brezposelni. Zakaj so brezposelni je pač zapis vsakega posameznika. Nekateri so hoteli biti. Nekateri niso smeli biti. Nekateri si, pač, niso znali drugače pomagati.

Vsakdo, kateri prehaja, prenaša bolečino, prenaša strah, prenaša ujetost ali ukletost. Prenaša tisto nekaj, kjer se umsko in razumsko pripravlja, KAJ BO SPREGOVORIL, kar pomeni, da USTVARJA energijo misli, ustvarja balon misli in s pripravljenim govorom pride v prostor in že prinaša balon.

Ko je moment čustvenega naboja, energija se obudi in tam tudi ostane.
Vsak, malo po malo, prenaša na zavod za zaposlovanje energijo. Uboga dekleta, moški, ljudje in posamezniki, kateri živijo v notranjosti ali nastanjeni so v notranjosti, so ujeti pod to energijo. Zato postajajo jezni, popadljivi, nečutni, agresivni, ker prenašate od zunaj znotraj in tam puščate.

Naenkrat se prekopiči ta energija in se vakuumira prostor ali stavba.
Ko prihajate proti stavbi, se začuti gosta energija. Pospeši se vam utrip srca. Ne zato, ker morate priti notri, zato, ker zaznate to skupko ali skupno energijo, katera je ustvarjena.

PDF Datoteka – Uroki in osvoboditev, Vrhnika (28. maj 2016)

VIDEO 1. DEL:

MP3 Datoteka – Uroki in osvoboditev, Vrhnika (28. maj 2016) – Prvi del

VIDEO 2. DEL

MP3 Datoteka – Uroki in osvoboditev, Vrhnika (28. maj 2016) – Drugi del