Vodi: Lana Praner

(kratek odlomek – celoten tekst obsega 33 strani)

V času življenja, se pravi, ko ste v zadnjemu vstajenju in ko dosegate častno življenjsko pot – častno, da postajate razsvetljeni, modreci ali modri, »takozvani« modri, se pričnejo usklajevati vesolja, se pričnejo usklajevati in povezovati energije življenja in se zgodi v telesu, da se zmorejo povezati tri duše medsebojno.
Poveže se duša, katero poznate – ta bela duša. Potem se poveže telesna duša, katera je vodna silhueta in poveže se črevesna duša.
Črevesna duša pa je duša, katera je najbolj prefrigana duša. To je duša, katero vi nekako poveznete in uskladite kot tri duše medsebojno.

In naenkrat vas pričnejo šejkati, obračati, preizkušati in manipulirati. Vi kot zasnovnik pa ste tako kot osrčje teh treh živih energij.
In tukaj pričnete vi imeti velike težave.
Ko se vi pričnete povezovati sami s seboj, je izjemnega pomena, da vedno znova najdete sami sebe in da se ozavestite, kateri delež v času dneva ste vi kot zasnovniki. Torej, zasnovnik ste vi – ne duša. Duša boste šele bili, ko se bo zasnovnik spojil ali razčlenil na tri deleže, na dva deleža ali na en delež, zavisi, kako se boste porazdelili, kako ste živeli in izživeli častno življenje.

Če se zgodi, da v času materije ali še živega življenja dosegate stopnjo razsvetljenstva, dosegate stopnjo modreca in preidete v modreca pomeni, da vidite, da razumete, da spajate, da ljubite, da spoštujete, da pomagate, da se predajate, da se razdajate, da postanete Bog v mali preobleki. V narekovaju opevano: »Bog v mali preobleki« pomeni, da postanete srce. Pomeni, da postanete srčna energija.
Vendar, prosim, da ne boste spraševali na povezavah: »Ali sem postal Bog?« Prosim, ne delajte tegá! Poskušam vam pričarati, da vam prišepnem, kam vse to pelje in zapelje.

PDF Datoteka – Tri duše, Vrhnika (24. oktober 2015)

VIDEO – PRVI DEL:

MP3 Datoteka – Tri duše, Vrhnika (24. oktober 2015) – Prvi del

VIDEO – DRUGI DEL:

MP3 Datoteka – Tri duše, Vrhnika (24. oktober 2015) – Drug del