Vodi: Lana Praner

(kratek odlomek – celoten tekst obsega 39 strani)

Vendar, le ženske na Zemlji imate v središču maternice prav to energetsko neskončno rožo, katero pravzaprav Mi opevamo oziroma Bomo o njej marsikaj obrazložili zato, da boste lažje razumeli, kakšen biser tega stvarstva ali Onostranstva za nas, ste pravzaprav ženske zemeljskega popotovanja.

V notranjosti je kot nekakšna ploščica, vendar okrogle oblike. Ta ploščica je čisto tanka linija. Kot bi jo nekako pod mikroskopom pogledali, bi morda zaznali kot nekakšne praznine ali kotanjice ali špranjice. V vmesnih povezavah pa so kot vaše rože. Roža neskončnosti ali roža življenja, kot jo vi poznate, je to skorajda identičen program ali postavitev, kot jo vi imate v raznih slikah tudi upodobljeno.
Izgleda prav tako, v prerezu. Vendar, kaj to pomeni? Ta neskončnost te povezave?
Znotraj so kot nekakšne niti ali prehodi, kateri se medsebojno povezujejo in to so skrivni, skrivnostni prehodi, preko katerih bitje lahko izmenično, postopoma izstopi iz Zemlje in odide drugam.

Torej, ženske Zemlje ste edine v programu, na vseh planetih je ta program že prehojen oziroma izgubljen ali pogubljen, ste še edine, katere ohranjate ta vir tega kristala oziroma tega prehoda. Zato ste tudi toliko bolj intenzivno obhajane in toliko bolj intenzivno hkrati tudi čuvane.

Zato je izrednega pomena, da se zavedate, da tudi, ko moški nekako spolno občujete z žensko, vaša energija, duh ali struktura, delček ali celota lahko vstopi v ta program.

Bodite pozorni!
To pomeni, da se moška energija dobesedno, kot od spodnjega in ne od zgornjega kanala, se pravi, prav od tega spodnjega kanalčka, vstopi v notranjost ženske in lahko enakopravno zavibrira okoli tega kristalčka, vendar le tedaj, kadar žensko ljubi, spoštuje ali ceni.

PDF Datoteka – Svet žena Vrhnika (22. marec 2014)

VIDEO – PRVI DEL:

MP3 Datoteka – Svet žena, Vrhnika, (22. marec 2014) – Prvi Del


VIDEO – DRUGI DEL:

MP3 Datoteka – Svet žena, Vrhnika, (22. marec 2014) – Drugi Del