Vodi: Lana Praner

(kratek odlomek – celoten tekst obsega 34 strani)

Vilinsko stvarstvo je eno najmogočnejših civilizacij vseh časov in vseh obstojev. Kljub vsem težavam, če jih »smem« tako opevati ali postavljati, kljub izgubi vseh planetov, kar smo jih imeli in živeli v simbiozi, danes ustvarjamo Ljubezen na Zemlji. In kaj delamo?
Naša naloga je preprosto pomagati vam. Vas umirjati. Vas pomirjati. Vas spomniti in opomniti.

Vilinci običajno dajemo znamenja preko števil, katera se ponavljajo, da boste vedeli. Le zato, da vam dajemo znak, smer ali postavitev. Vendar, ne zato, ker bi 222 ali 777 karkoli govorile. Vendar znak, da začutite, da je nekdo, kateri vam pokaže ali se usmerja med vas.

Vilinsko stvarstvo, katero ni pomešano in je celotno, se pravi, tisti, kateri so reinkarnirani kot Vilini ali Vilinke v celi celovitosti, imate na obrazu milino. Imate na obrazu tisti belkasti sijaj. Vaše oči so tople, so iskrene, so predane. Vaše oči so tiste, katere so polne harmonije in ljubezni.
Vsi tisti, kateri imajo reinkarnirano energijo Vilinskega stvarstva, so zelo sočutni in so zelo energetsko odprti. Zelo močan čut imajo.

Če so Vilinci zmogli ohraniti ali pa ste zmogli ohraniti, da se niste mešali in pomešali med različne okultne, ste zmogli obdržati odprta Nebeška vrata. Zato vsi tisti, kateri so, ste ali še bodo prehajali in prišli do te postavitve, da se bodo ozavestili, boste vedeli, da vas Nekdo nad vami vedno, vedno opazuje. Se zavedate tegá, da ste v sodelovanju z Nebom in ne z Zemljo. Se zavedate te ljubečnosti znotraj sebe in vedno pristopite, ne da bi razmišljali, kaj boste pridobili in kaj boste morda izgubili. Kot bi žrtvovali življenje in ne bi razmišljali o svojemu življenju. To je značilnost Vilincev.

PDF Datoteka – Svet vilinov, Vrhnika (19. december 2015)

VIDEO – PRVI DEL:

MP3 Datoteka – Svet vilinov, Vrhnika (19. december 2015) – Prvi del

VIDEO – DRUGI DEL:

MP3 Datoteka – Svet vilinov, Vrhnika (19. december 2015) – Drugi del