LANA V KANALIZIRANJU

(kratek odlomek – celotni tekst obsega 38 strani)

Naredila se bosta dva pola. Se pravi, to je tako, kot bi velik meh, polne napetosti treščil ob tla, zalučal ob tla. Pride do eksplozije. Vse eksplodira. Vendar, naredi se usedlina in naredi se višina.

Duhovni ljudje, čisti in razsvetljeni, boste obstali nad koleni. Boste vibrirali in čutili olajšanje, prostost, svobodo, lahkotnost teles, svoje duše, svoje misli. Vaš sistem vsakdanjega življenja se bo umiril. Čutili boste, da nadzorujete svoje življenje, da se čas počasi ustavlja za vas. In res, dejansko se bo ustavil.

Vsi tisti, ki boste presegli polovico in boste prišli do višine, se pravi, do energije Naših misli, Naših tinktur, Našega sodelovanja, se boste povzdignili in več tisoč ali več milijardna množica, tako tistih, ki so na Zemlji izven materije kot tisti, ki so v fizični materiji, boste doumeli širino.

Videli boste pok.

Videli boste nastajanje celote, celega sistema. Videli in doumeli in razumeli boste dejansko celotno oblo vsegá, kar vam sledi.

Tega procesa ne morete zaustaviti. Ne morete ga nadzorovati in prišlo bo do preoblikovanja teles, do preoblikovanja materičnih teles. Do spremembe kode znotraj sistema.

Zato bodite srčno povezani z Nami in z Lučjo.

PDF Datoteka – 11-11-11 Prebujenje, Bohinj (12.11.2011)

 

VIDEO/AUDIO – PRVI DEL (v kanalu: Jahvet, Jahvet Jahvarjunski, Oče Vnebovzetostva):

MP3 Datoteka – 11-11-11 Prebujenje, Bohinj (12.11.2011) – Prvi Del

 

VIDEO/AUDIO – DRUGI DEL (v kanalu: Jezus Kristus Križani Vladni):

MP3 Datoteka – 11-11-11 Prebujenje, Bohinj (12.11.2011) – Drugi Del