Vodi: Lana Praner

(kratek odlomek – celoten tekst obsega 55 strani)

Svetovi, kateri so obstajali, so bili majčkeno drugačni od vašega, kot ga poznate tukaj v materiji, v temu trenutku tega zavedanja ali tega obstojanja. Vendar, vaš svet je svoja pravljica. Vaš svet je posebna pravljica, v katerega vstopamo mnogi in mnogi izstopajo ali izstopate – kakorkoli že. Se pravi, vsak svet, naj bo to materičen, etričen, nekakšen ozvezdni, astralni, tako nekako, kot ga je v predhodnemu predavanju opeval tudi Moj Oče, ko je govoril in spregovoril o teh vmesnih svetovih, kateri so nekakšni mehurji ali baloni, v katere se nekako stekate, Bom Jaz danes govoril o posebnem svetu – svetu sna, svetu sanj, iz katerega prihajava tudi midva.

Kaj drugega kot sanjati o princu na belem konju? Kdo tega pravzaprav ni sanjal? Katero dekle si nikoli ni želelo pravzaprav sanjati o princu na belem konju in ne na črnem konju? Prav simpatično!
Vsaka mala deklica in ne tudi tako mala, morda tudi majčkeno večja, je vedno upala biti princeska. Kaj vaše deklice običajno želijo postati? Le drugo ali samo drugo kot princeske. Ko bodo odrasle, bodo spoznale princa na belem konju. Ta jih bo odrešil in rešil in jih popeljal ali odpeljal v svoj svet, v svet svojega sna, v svoj objem in vse bo nekako najlepše od najlepšega. In kako pri vas pravite? Srečni konec je tu.

Vendar, to so pravzaprav spomini, dragi moji.
Vse, kar sanjate, je nekoč tudi bilo. Vsake sanje, naj bodo takšne ali drugačne, si pomnite in zapomnite, so le spomini, katere lahko izoblikujete, katere lahko dodelujete. Se pravi, vendar, ko zadnja podoba, kot vi, kot zadnji živeči, se prelijete preko nečesa ali nekoga, pričnete spreminjati svet svojih sanj.
Pravljični svet je svet resničnosti. To boste doumeli in razumeli zelo hitro.

PDF Datoteka – Pravljični svet, Ljubljana (21. december 2013)

VIDEO – PRVI DEL:

MP3 Datoteka – Pravljični svet, Ljubljana (21. december 2013) – Prvi Del

VIDEO – DRUGI DEL:

MP3 Datoteka – Pravljični svet, Ljubljana (21. december 2013) – Drugi Del