Vodi: Lana Praner

(kratek odlomek – celoten tekst obsega 40 strani)

Moja energija je pravzaprav v središču srca vsakogar.
V središču srca, če pogledate v svoje srce, kot bi ga prerezali iz vseh fizičnih smeri, dobite neko središčno točko. Tam je energija Svetlobe, nad katero se nalije, nadrije, nagnete osnova najbolj žlahtnegá vsega, kar je bilo kdajkoli živeče, vstajiteljsko v zemeljskemu stvarstvu.

Torej, najboljše od najboljšega, zapisana umska, razumska enota, katera je razdelila sebe v žlahtno energijo topline, iskrenosti, igrivosti, predanosti ali vsega, kar ste v nekemu življenju dosegli po ljubečnosti, po čustveni bazi naravnanosti, se ovija okoli tega energetskega utripa. Tako nastane neka zasnova, katera se vrtinči.
In več, ko imate v življenju ljubezni, več kot ljubezni podajate naprej, predvsem pa do sebe, do sebe, nad seboj, pod seboj, o čemer Bomo tudi danes nekako tolmačili, obrazlagali ali nekako tudi opevali, je to energija, katera se vedno bolj gosti.

Vendar, tukaj v materiji, okoli tega utripa, se gosti ali shranjuje le tisto, kar ste v fizičnemu življenju kdajkoli, kjerkoli, kdajkoli bili na bazi zemeljske smeri. Torej, tisto, kar ste po čustveni bazi podajali, oddajali, sprejemali, čutili, zaznavali, preroško tudi podajali. Kar pomeni, da tisto, kar je bilo zgoraj, se mora istovetiti spodaj.

PDF Datoteka – Povezava do popolnosti, Vrhnika (20. junij 2015)

 

VIDEO – PRVI DEL:

MP3 Datoteka – Povezava do popolnosti, Vrhnika (20. junij 2015) – Prvi del

VIDEO – DRUGI DEL:

MP3 Datoteka – Povezava do popolnosti, Vrhnika (20. junij 2015) – Drugi del