Vodi: Lana Praner

(kratek odlomek – celoten tekst obsega 39 strani)

Zemlja ni nič drugega kot samo program misli, iger in besed. Je le program. Program, na podlagi katerega se vi izoblikujete, se vi dokažete – ali zmorete poslušati sami sebe.

Kaj pa pomeni poslušati sam sebe?
Poslušati svojo ljubezen. Biti sam v prvobitu. Biti povezan s harmonijo. In najvišja energija je Ljubezen, na katero vi pozabljate, ker se grebete, ker se trgate za golo preživetje, ker dopuščate, da vam postavljajo sistem, kaj je dobro in kaj slabo.

Sami ste sužnji sodobnega časa! Zemlja vam le pogosti.
Če bi vi kot otroci bili v današnji zmožni umski in razumski enoti, bi, verjemite, v trenutku spreminjali program. Pričeli bi sanjariti, kaj boste. In na dlani imate tisto, kar vi iščete že večnost.

Le tisti, kateri si UPAJO preprosto pustiti in se spustiti v pot enosti ene celote, zmorejo najti sami sebe. Skozi to, kar vi ustvarjate in kjer vi uživate, vi kreirate. In ker kreirate, v tej enoti uživate, se okoli te enote prične gibati ljubezen.
Energija prične oddajati ljubezen. Ljubezen pa spreminja vse in vsakogar. Spreminja vso celoto vsega Stvarstva.

Ljubezen je tista osnovna energija vsegá, kar vi iščete, a jo ne najdete le zato, ker ne greste v prvobit samega sebe, ker si ne upate biti tisto nekaj, kar ste sanjarili kot otrok.
In kot otrok ste imeli sanje in spomine, kaj boste, ko boste veliki.

PDF Datoteka – Pot usode – Vrhnika (25.junij 2016)

VIDEO – PRVI DEL:

MP3 Datoteka – Pot usode – Vrhnika (25.junij 2016) – Prvi del

VIDEO – DRUGI DEL:

MP3 Datoteka – Pot usode – Vrhnika (25.junij 2016) – Drugi del