Vodi: Lana Praner

(kratek odlomek – celoten tekst obsega 32 strani)

Čustva so torej osnovna enota – ali boste imeli zdravo telo ali pa bolehno telo.
Zakaj pravzaprav čustva?
Zato ker je zasnovnik ali zasnovna energija povezan s srcem. Srce pa je povezano z Višjim jazom ali obrazom in tvorita nekakšen bermud ali postavni del postavitvenega reda. Skozi ta bermud nastane kot nekakšna membrana odseva, kot bi nastala nekakšna – kot bi pajek stkal mrežo, katera oddaja vibracijo.

In ta membrana oddaja vsakomur okoli vas, ali ste srečni ali nesrečni. In tako kot vibrira vaša membrana, točno takšne ljudi imate okoli sebe! In enako vibrira njihova membrana.
Zato imate okoli lahko sebe vse ljudi, kateri le jočejo, se le pritožujejo, le kritizirajo, se ne, ne zavedajo življenja ali pa morda kaj drugega. Tako, da na to bodite pozorni!

In ta membrana ali ta bermud, kateri se vrši, se pravi, od zasnovnika do srčnega zasnovnika, pa vse do Višjega jaza ali obraza, se pravi, se pravi, se tvori ta bermud in na vrhu tegá se prav nahaja ta balon teh zapisov – kar vi razmišljate, kar vi sanjarite, kar vi postavljate.

Zato bodite v življenju izjemno, izjemno pozorni na tok vaših misli.
Ko pa vi vaše misli podkrepite z vašimi željami, hrepenenji, vendar, to ni tisto, da se boste sedaj naučili – to in to in to bi rad imel. Rad bi imel kupe denarja. Hrepenim. Hrepenim in hrepenim. Ne.
To je tisto nekaj, kar vi znotraj sebe, globoko v srcu čutite in veste že od otroških dni. Zdrsnite nazaj po zgodovini, ko ste bili še otrok – kaj ste želeli, po čemu ste hrepeneli? To je nekaj, kar se skriva kot balon v vašemu jedru vašega jaza ali obraza.

 PDF Datoteka – Ostani zdrav, Maribor (avgust 2015)

 MP3 Datoteka – Ostani zdrav 1, (2015) – Prvi del

 MP3 Datoteka – Ostani zdrav 2, (2015) – Drugi del