Vodi: Lana Praner

(kratek odlomek – celoten tekst obsega 30 strani)

Obleka naredi človeka.
Jaz Bom dejal takole:
Vsekakor je preobleka za človeka tisto, kar bi bilo najbolj modro in prav opevati!

Ali ste kdaj opazovali sebe v obleki – kako se počutite v eni, v drugi, v tretji, v četrti, v deseti, v tisoči? Večkrat redno se preoblačite, vendar ne zato, ker bi bili radi snažni. To je nekaj, čisto tako, ker gre vzporedno z osnovnimi postavitvami. Vendar, obleka se povezuje na mnogo več.

Človek ima telo. Telo telesa tega stvarstva. In v njemu so spomini. Spomini iz teh različnih življenj ali popotovanj. Skozi različna obdobja so različne podlage. Različne podlage postavljajo različne spomine iz različnega tisočletja, stoletja, obdobja, časa.

Ko morda opazujete drug drugega in tako radi ocenjujete, kdo je bolj primerno oblečen od drugega, komu prispodoba ali pristoji neka obleka, komu ne, se vedno znova skozi življenje spotikate največ ob druge.

Žalostno, dragi moji!
Energijo, ki jo obračate in izgubljate, jo je težje pridobiti nazaj, kot si upate misliti, ker s svojim ocenjevanjem, obsojanjem, razmišljanjem, kaj bi mu morda bolj pristajalo ali bilo bolj ljubko, izgubljate mnogo energije in ostane tam, pri njemu, v trenutku, ko nekoga prizadanete.
Če samo glasno razmišljate in človek ne doseže namena ali energije, da bi jo vsrkal v sebe, ga ne bo niti toliko pretreslo.

Vendar, glej ga zlomka – kot pravite ali opevate v vašemu jeziku! Kaj, ko imate telepatijo! Kaj, ko imate miselno energijo! Kar vi pomislite, običajno od srca, oddate. Zvok energije misli potuje in posameznik jo polovi. Takrat točno ve, ali se počuti opaženega, zapaženega v pozitivne ali v negativne smeri.

PDF datoteka – Obleka naredi človeka, Brežice (21. 4. 2018)

VIDEO – PRVI DEL:

MP3 Datoteka – Obleka naredi človeka (21. april 2018) – Prvi del

VIDEO – DRUGI DEL:

MP3 Datoteka – Obleka naredi človeka (21. april 2018) – Drugi del