Z mesecem oktobrom 2019 se pod vodstvom gospodične Lane Praner začenja nova sezona obnovitvenih delavnice (OD) I., II. in III. modula.

Skozi slednje boste lahko sebe gradili po postavitvah, ki so jih podali le Najvišji od Najvišjih Nebeških bitij in so bile izoblikovane in dokončno ustoličene prav preko nje, ki jih je prvikrat v obstoju človečanstva znova obudila in jih namenila sodobnemu človeku kot pot upanja in njegove zmage.

Vsebina obnovitvenih delavnic je namreč zasnovana tako, da povzema in obrazlaga ključna znanja in tehnike, ki so bile preko mesečnih druženj z Lano in Gospodi podane s ciljem prebujanja ljubečnosti in razumevanja življenja, ki posameznika postavlja v čutenje samega sebe in sveta okoli sebe.

Prva OD I. modula bo potekala v torek, 8.10.2019 ob 17. uri v Brežicah, čez teden dni, 15.10. 2019 pa bosta v Brežicah s pričetkom ob 16. uri zaporedoma potekali OD II. in III. modula.

O vseh nadaljnjih terminih in lokacijah OD boste sproti obveščeni preko obvestil oz. napovednika na povezavi https://lanapraner.si/napovednik/.