Nataša Brumen

Živimo v času veličastnih sprememb, ki se dogajajo na Zemlji. Imamo enkratno priložnost, da se spomnimo, prebudimo, dvignemo zavest in ugotovimo kaj je v življenju najpomembnejše.

Ključ je ljubezen, najprej ljubezen do samega sebe, da si dovolimo zaživeti tako kot čutimo. Velik pogum in zaupanje sta potrebna, da človek stopi iz ujetosti zemeljskega programa uma in razuma in začne slediti svojim sanjam, svojim čustvom, srčni energiji, si upa in zaupa živeti svoje življenje in stati za svojimi odločitvami.

Dolgo sem poskušala to doseči tudi preko različnih zemeljskih duhovnosti, vendar je bilo moje življenje še bolj zapleteno in težko. Prepričana sem, da je edina prava pot, prav pot Srca, ki jo je preko svojih Veličastnih znanj in Največje Ljubezni, kot matrico Nebeške duhovnosti postavila prav Ena in Edina Lana Praner s Svojimi Veličastnimi Gospodi, zato Njej in Njenim Nebeškim Gospodom ponižna in globoka zahvala.

Prav ona je Božanska Učiteljica, ki z Neskončno Ljubeznijo, Srčnostjo, Veličino, ki je z besedami neopisljiva in Inteligenco, ki ji tu ni nihče kos, premika vse in vsakogar, ki le zaupa in začuti, da želi stopiti na pot ljubezni, na pot srca, se osvoboditi in vrniti domov.

Kar nekaj let se že gradim in izobražujem po teh mogočnih znanjih in sem hvaležna, da imam možnost in priložnost, da lahko z vso srčnostjo, ki jo premorem vodim Obnovitvene delavnice po matrici Lane Praner v različnih krajih po Sloveniji. Obnovitvene delavnice nam pomagajo hitreje pluti in se graditi v smeri dviganja zavesti in prebujanja srčne energije. Če komurkoli zmorem zanetiti iskro ljubezni, da začuti ljubezen tudi sam in se mu od hrepenenja orosijo oči, je moj cilj dosežen in sem srečna in hvaležna tudi sama.

Nataša Brumen, nižja učiteljica ALP – Academia Lane Praner

Kontakt

gsm: 051 444 702