Vodi: Lana Praner

(kratek odlomek – celoten tekst obsega 37 strani)

Zemlja je planet. Je nit ali nekakšen steber ali kalček. Jedro nečesa, kar je v globini potopljenega. Tako kot seme. Seme ravno tako potopite v zemljo in iz zemlje vzklije drevo. Na drevesu dobite jablano ali pa kaj drugega. Plodove, katere znova in znova drevo deli med vas, za druge, da od tega jedó, od jabolka ali od jablane nekega spoznanja ali poznanstva.

Bodite pozorni!
Ti plodovi ste v temu času prav vi, čisto sami.
Pred več tisočletji ali milijonskimi leti, ko ste nekako kot človeška podoba pričeli kreirati novo postavitev človeške zasnove, ste se zavestno odločali vsi tisti, kateri ste šli v skupno sodelovanje, da boste zaključili ali povezali neki tok neke postavitve, kateri je v zaključni fazi. Zato ste tudi dandanes vsi tisti, kateri iščete tisto nekaj, opevani ali nekako preprosto podani kot duhovni, ali iskalci neke resnice ali nekega spoznanja.

Naj vas nikakor ne zmoti barva kože, ali naj vas nikakor ne zmoti neka želja ali neka pripadnost neki religiji ali verstvu! Vsak posameznik v sebi na različne načine išče tisto nekaj, kar je dobro za njega oziroma, kjer se najde, sestavi in postavi.

To drevo ali ta plod ste vi v skupni postavitvi večih plodov na drevesu spoznanja ali na jablani, kot Bom nekako našel prispodobo ali neko imenovanje.
Ste eden izmed vsegá, zbranega, cvetočega ali nekako pripravljenega, da vas nekdo užije ali zaužije, ali spusti ali premakne drugam. 

Vi ste tisti, kot zaključni, a hkrati za nekaj, kar dajete več. Iz preprostega semena je nastal plod. Vmesna pot, katero ste prehodili, se je gradila več tisočletij ali milijonskih let, zato da danes, v svoji dlani ali kjerkoli drugje, tako nekako v prispodobi opevano, lahko držimo plod svojega spoznanja, vašega spoznanja, jabolko vašega popotovanja. To jabolko ima v sebi znova sema. Seme, da Bom pravilno prevajal. Se opravičujem. Tu in tam se Bom zagotovo še malce zataknil, ker nas je res veliko ali milijardno število v povezavi.

To jabolko ima znova določena semena. Iz teh novih semen znova nastane novo drevo spoznanja ali novo telo, katero se deli, razdeli ali razmnoži.
Vendar, vi ste v zaključni fazi. Vi ste le jabolko, katero je znotraj kot osnova ali zasnova le preprosto seme. To seme pa je tisto, katero se v jabolku ali v lupini kot zasnovnik v telesu, predajate ali pripravljate za to, da boste znova nekaj samostojnega ali rodnega.

Vendar, ker se ciklus na Zemlji tega popotovanja zaključuje in se počasi zaključuje misija vsega vašega tisočletnega ali milijonskega popotovanja, duše pričenjajo hrepeneti ali si želeti iti drugam – k nam ali preprosto v svet, v svetove ali v svoje domove.

PDF Datoteka – Naše mesto v vesolju, Vrhnika (21. junij 2014)

VIDEO – PRVI DEL:

MP3 Datoteka – Naše mesto v vesolju, Vrhnika, (21. junij 2014) – Prvi Del

VIDEO – DRUGI DEL:

MP3 Datoteka – Naše mesto v vesolju, Vrhnika, (21. junij 2014) – Drugi Del