Vodi: Lana Praner z Gospodi

(kratek odlomek – celoten tekst obsega 35 strani)

Tuje civilizacije so se izjemno potrudile, da bi ustvarile človeku dostojno življenje. Da bi človeku, kot njihovi zadnji trofeji, zadnji inteligentni vrsti kot se štejete, podala najboljšo rešitev življenja. Dobili ste planet, na katerem je možno živeti, na katerem je možno spati, na katerem je možno godrnjati, na katerem je možno hoditi ali pa klofutati.

Človek je dobil planet v popolni neokrnjenosti, v čistini in v čistemu dahu. Zrak je bil popoln, čisti eter. V vodi ni bilo ene same nesnage.

Ampak, drevesa?

Vse ste imeli in vse ste zrušili!
Uničili ste zrak. Uničili ste vodo. Uničili ste zemljo. Uničili ste rudnino. Uničujete drevesa.
In ne glede na to pozabljate, da umira življenje okoli vas, ne da bi se tega zavedali!

Ni pri vas več težava v temu, da podirate drevesa, ker ste v fazi, kjer padajo drevesa sama! Drevesa so postala bolehna in padajo okoli vas.
Ubogi Slovenček pa tišči glavo v pesek. Dragi moji, ko padejo drevesa padete tudi vi, ker pade živalski svet, ker vam uničujejo zrak.

Tuja civilizacija, ne Bom dejal, da je kriva, vendar je umirjena in čakajoča. Pridemo tudi do tja. Najprej vas moram zbuditi!

Ubogi človek, slovenski človek – ne vem, ali bi se nasmejál ali bi se kesál, ker prehajamo v fazo, v kateri se mnogokrat marsikdo sprašuje, predvsem po bazi človeštva, ali ste nori ali ste preveč genialni?

Nočete videti resnici v obraz!

Dopuščate, da vam uničujejo Zemljo. Dopuščate, da bo počasi izginil slovenski teren. Izpustili ste zrak. Odvzeli so vam vse, kar je bilo zgoraj. Odvzeli vam bodo vodo. Odvzeli vam bodo pristanišča, da bodo lahko vozili, kar bodo želeli. Na letališčih vozijo, kar želijo voziti. Vsak avion, vsak avion ima tipko Chemtrailer. Strupi! In vsakdo rad pritiska na to, ker dobi nekaj stotakov ali tisočakov v žep. Vendar ne preprosti človek, ampak tisti, ki pritisne! Sram vas bodi! Sramujte se!

PDF datoteka – Moč tujih civilizacij, Brežice (10. 8. 2019)

VIDEO PRVI DEL:

MP3 Datoteka – Moč tujih civilizacij – Brežice (10. avgust 2019) – Prvi del

VIDEO DRUGI DEL:

MP3 Datoteka – Moč tujih civilizacij – Brežice (10. avgust 2019) – Drugi del