Vodi: Lana Praner z Gospodi

(kratek odlomek – celoten tekst obsega 35 strani)

Kristal sam po sebi, kot kamen, ne bi imel nobene moči. Ne bi imel nobene preobleke. Ne bi imel ničesar od ničesar, če ne bi v sebi imel energijo kakšnega Modreca.

Vsa Svetlobna Bitja so namreč potrpežljiva, globoka, čutna, modra, predvsem pa veliko zdravilnosti imajo v sebi.
Ko se oni utelesijo ali zlijejo v tej celovitosti v kristal, dejansko pospešeno raste kristal in skozi kristal, zaradi bitja, ki je znotraj – enega, dveh, desetih ali tisočerih, zavisi, kako je sestavljeno ali zlito določeno bitje. Morda sestavljen kot skupek vseh privržencev? Kdo bi vedel, kako so se odločali?

Predvsem, to zmorete videti sami, ko boste prvič pričeli kristal OBČUDOVATI. Ne gledati, ampak občudovati!

Kaj to pomeni?
Ko vi kristal pričnete občudovati pomeni, da začne vaša ljubezen prehajati na površje in se zliva s kristalom. Kristal ali bitje v njem, se počasi prične odzivati na vas. Zato privre na površje. Zato se ga dejansko potem vidi vedno bolj intenzivno in se odzove na vas.

V nekemu trenutku se vi lahko povežete s kristalom, ali z bitjem ali z bitji, ki so ujeti v kristal.

Zakaj vam to opevam?
Zagotovo ste se vsi v temu življenju že srečali s tem, ko ste kdaj v življenju opazili morda samo en preprosti kamen, morda že kot otrok. Morda kot zrela oseba. Morda kot popotnik. Morda kot mimoidoči. Ali pa ste se zazrli globoko v obliko kamna, ki ga je kot nekako Mati Narava, če se Smem tako pošaliti, dejansko izoblikovala.

Na ta način, ko ste vi vzeli kamen ali ga opazili, niste opazili kamna, ampak energijo, ki je v njem. In prav ta kamen, ta kristal, to bitje je tisto, ki vas je pritegnilo.
Saj niste zavestno, kar tako, iskali kristalov ali kamnov po tleh, da bi našli nekaj posebnega. Posebni kamni so vas vedno pozvali. Točno tako.
In prav to je tisto nekaj, kar je izjemnega pomena. Opazite to.

PDF datoteka – Moč Kristalov – Brežice (16.11.2019)

VIDEO PRVI DEL:

 

VIDEO DRUGI DEL: