(kratek odlomek – celoten tekst obsega 42 strani)

Vendar, najbolj bistvena in najbolj postavitvena stvar ali segment zapisa pa je od vsakega posameznika, kar pomeni – vaše misli!
Vaše misli so osnova za to, kam se rangira kdo.

Imate posameznike ali ljudi, duše – kako naj se drugače izrazim?, kateri sanjarijo in živo sebe vidijo v blagostanju, pa čeprav so skromni.
Točno takšni, ker dihajo in imajo postavitev davnine, podlage, da so imeli in so živeli in vedo, kaj pomeni denar, imajo običajno močne sanje, močno vizijo in sebe vidijo in čutijo in dihajo v temu, da imajo denar, da imajo postavitev.
In to je bistvo ali osnova, da tudi skromni ali tisti najbolj preprosti, skozi obračanja ali manipuliranja Zemlje, zaradi svoje ustvarjalne energije prihajajo tudi do denarja, do posla, do statusa, do nečesa, kar jim daje vsakdanji kruh ali denar.

Po drugi strani pa zopet imate ljudi, kateri si ne znajo predstavljati, kako bi bilo, če bi bilo, če bi imeli denar?
Vsi tisti, kateri sebe ne znajo predstavljati in se bojijo denarja, kot bi bilo to nekaj, kar bi jih nekako »oškrofilo«, poškodovalo, grenilo, so potencialni kandidati, da nimajo denarja in ga tudi ne bodo imeli skozi življenje ali vstajenje.

Zakaj? Zato, ker je misel osnova za to, kam sebe lansirate.

Vendar je zelo zelo tanka linija.
Vi svoje misli lahko podkrepite s tem, da želite imeti več in sebe pričnete vizualizirati in ustvarjati, pa hkrati nimate več.  Zakaj?
Ker imate podlago srčnosti ali čutnosti. Se pravi, če ni tega hrepenenja znotraj vas, da niso misli in srce usklajene, tudi ne boste dobili denarja.
Če pa že uspete uskladiti um in srce ali čutne energije, pa lahko imate še podlago, še tretjo plast, se pravi zapisov, za katerimi vi, kot zadnji živeči, sploh ne morete stati.

Torej, tretja plast je tista osnovna in najtežja plast, v katero vi lahko vstopate, če vi dorastete in doumete in razumete ali spoznate življenje v tej tanki preoblikovani enoti.

PDF Datoteka – Moč denarja, Vrhnika (7. maj 2015)

VIDEO – PRVI DEL:

MP3 Datoteka -Moč denarja 1, (7. maj 2016) – Prvi del

VIDEO – DRUGI DEL:

MP3 Datoteka -Moč denarja 2, (7. maj 2016) – Drugi del