Vodi: Lana Praner

(kratek odlomek – celoten tekst obsega 47 strani)

V 40. letu vi dobite povezavo z najvišjo svojo žlahtno energijo duše, sive energije, katera se izpušča. Zakaj?
Torej, ko okovalo pri 40-ih letih samodejno poči, se spusti snop Svetlobe. Duša pokaže, kaj je naredila v temu življenju in zavibrira do neke točke. Takrat njegov najboljši delež, najboljše shrambe od vsegá, kar je Zgoraj, kot od Izbranca, se poveže s to notranjo energijo, s to Svetlobo. Torej, na snop Svetlobe se poveže ta Nekdo, ki je od duše. Se pravi, Svetloba čaščenja ali shrambe.

Zakaj je to tako zelo veličastno? Zelo preprosto!
Ker takrat se človek prične množično obračati, kaj je v svojemu življenju naredil ali postoril. Do tistega časa običajno samo delate, postavljate, gradite, vzgajate, oblikujete. 

V obdobju od 40-ih naprej pa se pričnete opazovati in se spraševati – ali sem dobro naredil? Ali je to smisel življenja? Ali je to to, kar sem si želel? Ali je to tisto nekaj, kar bom zmogel narediti in postaviti in ostati skozi celo življenje? Ali je to tisto nekaj, kjer je pravi dom, kjer se dobro počutim?
Se pravi, od tistega obdobja dalje delate analizo svojega stanja. In to se dogaja vsem. Nekaterim bolj intenzivno, nekaterim manj intenzivno.

PDF Datoteka –  Lepota tretjega obdobja – Brežice (20. januar 2018)

VIDEO – PRVI DEL:

MP3 Datoteka – Lepota tretjega obdobja, Brežice (20. januar 2018) – Prvi del

VIDEO – DRUGI DEL:

MP3 Datoteka – Lepota tretjega obdobja, Brežice (20. januar 2018) – Drugi del