Vodi: Lana Praner

(kratek odlomek – celoten tekst obsega 37 strani)

Ko vi začutite, da razumete popotovanje, res, da razumete, zakaj se vam neka enota nekega filma, neke postavitve ponavlja, zakaj se kot neka koda nekega zapisa, nekih dogodkov, Bom opeval zelo preprosto:

Imate družinski vzorec, kateri se iz matere prenese na nekoga kot potomca. Lahko na otroka moške ali ženske postavitve in je otrok nadaljevalni tok zapisa nečesa ali spomina, katerega je dobil kot kodo, kot pečat, kot prenos, otrok naprej. Zato se vam vedno znova ponavljajo dogodki. So se dogajali stari mami. So se dogajali vaši mami. Se dogajajo vam in se bojite in bojijo tudi vaši potomci, da bodo povlekli naprej neki formular ali neko osnovo, nekaterih takšnih postavitev, da se znova nekaj ponavlja.
In, ko vi doumete, kaj vas v nekemu zapisu res zmoti, Bom dal primer, Bom podal primer:
Nekaj vas moti pri vzgoji vaše matere. Napačno, Bom opeval »napačno«, v narekovajih opevano, vas je vzgojila. Dala vam je isti program. Zakaj?
Ker ste ga obsojali, ker ste trpeli in čutili, da to ni tisto, kar si vi želite. Ko odrastete, dobite priložnost, da spremenite, da spremenite program, katerega ona ni hotela, ni želela, ni smela ali ni zmogla, ali pa preprosto ni bila pripravljena nič narediti, da bi se zapis spremenil. Ste torej vi tisti nadaljevalni tok, kateri spreminja zapis.

Kaj ima to v povezavi z lepoto? Vam kaj kmalu povem.
Ko vi doumete, da vas nekaj moti in da vi prenašate isti vzorec, kot ga je imela vaša družina, v kateri ste odrasli in ga prenašate sedaj naprej, je pomembno, da ga najprej zapazite. Potem je zelo pomembno, da veste, česa nočete in kaj hočete! Ne, kaj želite! Prav, kaj hočete! To je cilj. To je fokus. To je vaša zmaga.

PDF Datoteka – Lepota človeka, Vrhnika (19. april 2014)

VIDEO – PRVI DEL:

MP3 Datoteka – Lepota človeka, Vrhnika, (19. april 2014) – Prvi Del

VIDEO – DRUGI DEL:

MP3 Datoteka – Lepota človeka, Vrhnika, (19. april 2014) – Drugi Del