Vodi: gdč. Lana Praner z Gospodi
Simultano prevajanje v italijanski jezik: ga. NATAŠA VITEZ – GIOIA

(kratek odlomek – celoten tekst obsega 12 strani)

Ko dovolj energije ljubezni nekako zbudite ali ustvarite v sebi, ste prav lahko enakopravni tistemu, kar ste nekoč tudi bili. In to vam daje možnost vrnitve domov.

Kaj pa pomeni tisto, da vi ustvarite ljubezen spodaj?
To je tista vaša prvobitna predana obljuba ali zaobljuba. Slednjo ste dali, da boste na drugi strani nekomu pomagali ali reševali.

Če bi zmogli na najnižji točki vsi ustvariti čar ljubezni ali popotnice, bi zmogli kot fizični ljudje DVIGNITI energijo polja Matere Zemlje. Bi zmogli prav skozi to zaščititi, regenerirati in na novo ustvarjati.
In če bi na bazi fizičnega življenja izpustili iz sebe zlo, slabo ali škodljivo, bi zmogli dvigniti kolektivno zavest energije ali ravni.

Takrat bi nadvladali Zemljo. In prav skozi to bi zmogli sebe povezati z Izvorom.
Tako bi vaša energija k vam pritegnila planete, ki so še Izvorni in bi zmogli okoli sebe pripeljati planete fizičnega stvarstva Ljubezni in Miru.

Tako bi ustvarili znova prvobitno matrico, iz katere ste tudi odšli. Kajti, vse se odvija le po spominu.
Vse, kar je, je energija, je spomin. In spomin, ki se združi s srcem ali hrepenenjem, ustvari živo polje, živo energijo. Nastane eksplozija. Nastane utrip in novo življenje.

Kaj pomeni novo življenje, ne novo rojstvo?
Ampak, najprej novo mišljenje, ki je naravnano v smeri harmonije!
In ker je misel povezana s srcem, nastane nova avra, nova energija. Tako postajate svetloba ali Luč od Luči. Tako postajate vzor vsem in vsakomur. Postanete milina, toplina in harmonija.

PDF datoteka – Usoda in Karma, Udine (20.12.2019)

VIDEO: