Vodi: Lana Praner

(kratek odlomek – celoten tekst obsega 32 strani)

Vaše misli so energija. Ta energija namreč vibrira. Vsaka misel, katera gre na neki sistem, se pravi, kot bi pričeli premišljevati: »Zakaj nekdo tako dela? Kaj, ko bi naredil on tako ali drugače? Morda pa bo posredoval določene podatke? Morda bo pogledal in napovedal? Morda bo tisti nekdo, tam zadaj, v ozadju nekaj naredil in postoril, da bo meni ali tistemu, kateri premišljuje, bolj lepo?«

Te misli so energija. So frekvenca, katera od vas potuje kot meglica med vas, predvsem pa rahlo, rahlo diagonalno nad vami za vas. Se pravi, kar si vi želite, se od vas odseva in se nekako tako kot meglica spaja nad vami. Nekaj kilometrska plast je pravzaprav energija, katera dnevno vibrira nad vami. In ta plast vsakega posameznika vedno znova se povezuje in se nagiba in gnete med vsemi ostalimi, enakimi ali identičnimi mislimi, podobami.
Se pravi, kar si vi želite in premišljujete, od nekoga nekaj pričakujete, se pravi, so to misli, katere potujejo od vas, morda celo tudi k nam.

Bodite pozorni!
Vse, kar pričakujete, vse, kar si želite, to tudi dobite. To je shramba, katero zavestno že tisočletja ali milijonska leta gradite. To je plast, kjer dejansko, tako kot široko olje, nekaj decibelov nad vami, drugače ne znam opevati ali vam nekako prišepniti v zelo preprostemu izrazoslovju ali besedah, vibrira nad vami.
To je polje vaših misli, vaših pričakovanj, predvsem pa tudi dejanj.

Tako nad vami nastaja določena ovojnica. Plast energij, misli in pričakovanj. Vendar ne le pričakovanj. Tudi tistega nečesa, kjer se vi morda potožite, jezite ali ujezite.

PDF Datoteka – Kako spremeniti svet, Vrhnika (22. november 2014)


VIDEO – PRVI DEL:

MP3 Datoteka – Kako spremeniti svet, Vrhnika, (23. november 2014) – Prvi Del


VIDEO – DRUGI DEL:

MP3 Datoteka – Kako spremeniti svet, Vrhnika, (23. november 2014) – Drugi Del