Vodi: Lana Praner

(kratek odlomek – celoten tekst obsega  43 strani)

Svet živalstva je svet Onostranstva, o katerem sila malo veste ali skorajda nič. Niti ena duša, katera prihaja – ali iz Ozvezdja ali iz Teme, iz Globine, iz Svetlobe, iz materije, iz razkroja, iz koderkoli, nima in ni nekako odcepljena od svetá živalstva.

Živalski svet je svet, ne samo termitov, kateri na koncu počistijo in poskrbijo za razkroj vašega telesa, ampak so pravzaprav bitja, katera se povezujejo s svetom živalstva.

Vsako bitje ima enega živalskga spremljevalca.
Tako kot imate svet utripa, duhá, energije srca, tako kot imate utrip živalskega energetskega polja, kateri poskrbi za razkroj in za izpust zadnjih energij, da vstane in obstane starička s koso na površje iz okostenelosti, kot zadnja duša, katera je skrita v okosteneli hrbtenjači, tako imate povezavo z Bitji živalskega poslanstva.

Vsakdo ima eno žival ali bitje živalstva vpeto kot čuvaja, kot razsodnika, kot razbremenjevatorja ali tistega, kateri razbremenjuje in osvobaja.

In nekateri, v času življenja, imajo, imate, bodo imeli ali pa nikoli ne bodo imeli občutka za živali, za živalski svet.
Zelo malo je nekako tistih, kateri so pripravljeni prisluhniti nekaj o živalih. A hkrati nič ne vedo o tem, kako žival ali popotnik poskrbi za njih in njihov utrip življenja.

PDF Datoteka – Kako razumeti svet živali? – Brežice (27. maj 2017)

VIDEO – PRVI DEL:

MP3 Datoteka – Kako razumeti svet živali? – Brežice (27. maj 2017) – Prvi del

VIDEO – DRUGI DEL:

MP3 Datoteka – Kako razumeti svet živali – Brežice (27. maj 2017) – Drugi del

MP3 Datoteka – Aida Perko Praner – Someone like you (27. maj 2017)