Vodi: Lana Praner

(kratek odlomek – celoten tekst obsega 37 strani)

Vendar, spomini se delijo, tako Smo dejali, na dobre ali na slabe. Vendar, ko vi prehajate v rojstvo, imate ustvarjeno popotnico.
V popotnici vam točno je opevano, kaj morate izživeti, koga morate srečati, s kom se morate spoprijateljiti, s kom se morate morda ljubiti, se postavljati, se sestavljati. Celo lokacije bivanja so že v naprej določene. Kar pomeni, da v grobem postavitve so postavljene.
To so vam vaše zlate smeri, katere dobite, da spreminjate program.

Ko vi vdahnete, ko vi nekako pričnete živeti v momentu fizične materije, pa nastane največja ovira vsega časa – želje, hrepenenja, fokusi, simpatije, se pravi vse, kar je povezano z nekimi čustvenimi postavitvami, se vedno povezuje zgoraj.

To pomeni, da imate zemeljsko polje. Nad zemeljskim poljem je tako, kot bi odprli sončni vzhod. Si predstavljate?
Telo v središčni točki, telo v ravnini. Nad njim vzhaja sonce. Vzhaja in nastaja sončni vzhod. Vse, kar je zgoraj, je dobro za vas postavljeno.

Enako se dogaja spodaj. V enaki meri. Vse, kar je spodaj v sončni energiji ali v obliki krogle, je spodnja plast, je groba, hladna, nekako pogubljena, izgubljena, pozabljena, zaničevana, sramotilna ali kakšna druga podlaga. Vse to se nahaja spodaj.
Vendar, če bi imeli večnost ločeno – vse, kar je slabega je spodaj, vse, kar je dobrega, bi bilo zgoraj, bi bilo dobro za vas. Vi bi živeli v raju tudi tukaj na Zemlji.

PDF Datoteka – Kako povezovati časovne pasove, Vrhnika (21. november 2015)

VIDEO – PRVI DEL:

MP3 Datoteka – Kako povezovati časovne pasove, Vrhnika (21. november 2015) – Prvi del

VIDEO – DRUGI DEL:

MP3 Datoteka – Kako povezovati časovne pasove, Vrhnika (21. november 2015) – Drugi del