Vodi: Lana Praner

(kratek odlomek – celoten tekst obsega 36 strani)

Iz vsakega življenja človek ali duša, predvsem pa duh, ohrani popoln spomin. Saj poznate – list nad list, duh nad duhá se spaja v dušo večnega duhá.

Duša, katera je skupek vsegá, shranjuje tako dobro kot tudi slabo.
Ko se uteleša, se pravzaprav spušča v nižino ali v globino z vsem, kar mora razčistiti, ozavestiti, sebe razbremeniti, sebe postaviti in nekako predvsem doseči svoj cilj – narediti zapis vsegá, kar je častnega in veličastnega.
Vsak dogodek v vašemu življenju je določen spomin. Vsak spomin mora biti časten in veličasten, da ga duša zmore sprejeti v svojo povezavo.

Duh, kateri je tisti nalitek ali nekako nagneten okoli telesa, je pravzaprav tisto nekaj, o čemer Bomo opevali.

Ko vdahnete, ko vam prerežejo popkovino, ste že razdeljeni na dva dela –  na visočansko stran, katera je veličastna in popolna  in na obremenitveno ali obtežitveno stran, katera ni ravno popolna in je to tista karma, tisto nekaj, kar živite iz dneva v dan, kar vam vaši usojevalci postavljajo, sestavljajo, da se ozaveščate skozi dogodke, da skozi tok dogodkov zmorete napredovati, sebe postaviti v ospredje, predvsem pa sebe postaviti v noto zmagovalnosti in večnosti. Se pravi, neke časti, skozi katero in s katero se duša vekomaj večnosti časti.

PDF Datoteka – Kako obuditi speča znanja, Vrhnika (24. januar 2015)

VIDEO – PRVI DEL:

MP3 Datoteka – Kako prebuditi speča znanja, Vrhnika (24. januar 2015) – Prvi del

VIDEO – DRUGI DEL:

MP3 Datoteka – Kako prebuditi speča znanja, Vrhnika (24. januar 2015) – Drugi del