Vodi: Lana Praner

(kratek odlomek – celoten tekst obsega 41 strani)

Ko se nekako gibate kot otroci, se pravi, ste čisto neobremenjeni. Neobteženi. In to le zato, ker ste še čisto nevtralni.
Ko se davnina približa vam, se povežete med davnino in teža nekako potone nad vami. Takrat se pričnejo takšne ali drugačne dogodivščine. Kar pomeni, da za osnovo, če želite biti srečni, se morate odluščiti od karme, se pravi, se spraviti v stadij nevtralne energije. Le ta nevtralna energija ni obtežena in je radostna in pravzaprav igriva, nasmejana, predvsem pa sproščena.

Da vas malce opomnim, da boste kdaj, tu in tam, tudi pozorni.

Pomislite morda na kakšen trenutek nazaj, ko ste morda še študirali ali v šoli nekako postavljali in izpolnjevali ali zapolnjevali določene obveznosti in ste opravili morda eden najtežjih izpitov ali kakšno res težko preizkušnjo. Kaj ste delali? Se spomnite?
Prišli ste navzven in kar vriskali. Vendar znotraj ste pravzaprav skakljali, se veselili, radostili, kar cepetali. Navzven ste bili še dokaj nekako mirni ali pa le tako: »yes!«, in ste naredili. Znotraj pa ste kar prekipevali.

Se spomnite takšnega momenta? Prav pomislite na to!
Ali pa, ko vas morda kdo pogleda? Končno vas zapazi! Kar prekipeva znotraj vaše telo.

Momenti sreče – to je tisti zasnovnik, kateri vam daje vse, kar vi potrebujete za to telo, da bo srečno in ne nesrečno.

Torej poznate – energija, katera ni obtežena, je vedno radostna in nasmejana.
Energija, katera je obtežena in ima določen zapis postavljen ali skreiran, je vedno težak. To je tako, ko pogledate nazaj in se dogajajo določeni dogodki, katere ste v davnini, tisti, kateri sodelujete v življenju, morda napačno izpeljali, napačno zapeljali ali napačno postavili in ste že tedaj vedeli, da bi morali narediti drugače, nastane karmičen zapis obtežitve.
In, ker tedaj kot zasnovniki ali kot neka skupina v telesu niste naredili vsega prav, vam je to obležalo na duši, na vesti. In to je zapis, to je spomin, preko katerega se boste vedno znova vračali nazaj v čas, po postavitev ali po popravni delček.

PDF Datoteka – Kako biti srečen, Vrhnika (18. oktober 2014)

VIDEO – PRVI DEL:

MP3 Datoteka – Kako biti srečen, Vrhnika, (18. oktober 2014) – Prvi Del


VIDEO – DRUGI DEL:

MP3 Datoteka – Kako biti srečen, Vrhnika, (18. oktober 2014) – Drugi Del