Vodi: Lana Praner z Gospodi

(kratek odlomek – celoten tekst obsega 25 strani)

Biti to kar ste, je vaš steber trdnosti. To je osnova.
Od tukaj se prične rušenje vseh standardov na vaši bazi! Torej, ko ste trden steber, padajo v okolici vsi programi, ki so zasidrani tisočletja, stoletja. Kdo bi vedel, od kod in kdaj – morda že milijonska leta?! Ampak, to rabite!
Ker le trden steber je zmožen narediti najboljše od najboljšega. Je zmožen stati za spremembami. Je zmožen spremeniti ta vaš nori svet, ki je tako očarljivo popoln in božanski.
Vsak dodaja košček svojega dotoka v mozaik vesoljnega obstoja zemeljskega življenja.

No, in od trdnega stebra naprej, se pravi, ko upate biti to kar ste, je osnova, da več ne lažete, da se več ne skrivate, da več ne gledate, kaj si kdo misli. Svet okoli vas se bo krohotal, se bo zgražal, bo padal, bo obsojal, bo pikal.
Najbolj modri pa bodo molčali in stali. To bodite vi – tisti drugi! Bodite modri!

Kaj vas briga, kakšen je kdo drugi!
Postavite se za sebe! Postavite sebe! Samo to je vaše delo.
Če bi vsak na Zemlji sestavljal le sebe, Zemlja, draga vas domača, res bi bila popolna in očarljiva. Ker pa se ves čas obremenjujete z drugimi in fokus prelagate na druge in iščete zaklade tam, kjer jih ni, pa prehajate v fazo, v kateri niste sposobni zgraditi trden steber.

Zato bodite izobčenci. Bodite drugačni. Bodite to, kar ste!
Ali ste zgoraj ali ste spodaj ali ste karkoli znotraj telesa, samo bodite. Če se čez sto let premislite, bodite kaj drugega, ni pomembno! Takrat boste razmišljali. Sedaj razmišljajte to, kar ste.

In ko zgradite osnoven steber, osnovno energijo znotraj sebe, se vam odpre portal. Portal v sveti prostor, kjer vam um ugodi, izoblikuje idejo in vam razprši, torej, energijo na vse smeri.

PDF datoteka – Kako biti najboljši, Brežice (12. 1. 2019)

VIDEO PRVI DEL:

MP3 Datoteka – Kako biti najboljši – Brežice (12. januar 2019) – Prvi del

VIDEO DRUGI DEL:

MP3 Datoteka – Kako biti najboljši – Brežice (12. januar 2019) – Drugi del