Vodi: Lana Praner

(kratek odlomek – celoten tekst obsega 35 strani)

Ob rojstvu so vam marsikomu nekako zamenjali kri že v sami porodnišnici in mnoge matere ali mnogi posamezniki tega niti ne veste, niti niste pomislili ali razmišljali, da to pravzaprav sploh tako je bilo.
Nič hudega, če imate zamenjano kri. Ste pač živi, živahni in zdravi. Tako so vam opevali, če so vam sploh poudarili. Kar nekaj je takšnih ljudi, vidim, že tudi v temu druženju, kateri niti ne veste, da ste kdaj dobili karkoli že kot otročki dodane krvi.

Vsaka kri prinaša določen zapis. Vsaka kri je energija ali bitje.
To je tako, kot vam mnogokrat opevajo Naša Visočanska Gospoda, da vsi tisti, kateri imate določene predmete, določene skupine, skulpture, se pravi, določene postavitve, so sprejele te skulpture na sebe določeno energijo. Ta energija vibrira in nastane živo bitje. Tako kot okoli telesa nastane energija ali avra, katera se giba, se pravi, se enako dogaja tudi na bazi materije vsakega predmeta.

Enako se dogaja tudi s krvjo.
Kri je namreč živa energija, živa struktura. Pravzaprav, če se Smemo tako direktno pošaliti ali nekako častno imenovati, je kri samostojno bitje. Je kri pravzaprav samostojna energija, katera je razčlenjena na več podzvrsti. In ko nekako dobite tujo kri v sebe, se pravi, prav kose ali deleže od tega bitja dobite prav vi, čisto sami.
Zato nekateri močno nasprotujete, nasprotujejo in bodo še nasprotovali menjavanju, dodajanju krvi ali krvne strukture. Vendar, velikokrat pri posegih vam, žal, dodajo prav kri zato, da si nekako telo opomore, ker je mnogo izgube krvi.

V današnjemu dnevu se bomo naučili in vas Bomo pripeljali, kako ločiti to energijo tudi od telesne strukture.

PDF Datoteka – Kaj pomeni izguba ali delitev delov fizične materije, Vrhnika (21. februar 2015)

VIDEO – PRVI DEL:

MP3 Datoteka – Kaj pomeni izguba ali delitev delov fizične materije, Vrhnika (21. februar 2015) – Prvi del

 

VIDEO – DRUGI DEL:

MP3 Datoteka – Kaj pomeni izguba ali delitev delov fizične materije, Vrhnika (21. februar 2015) – Drugi del