Vodi: Lana Praner

(kratek odlomek – celoten tekst obsega 45 strani)

Vi, kateri postajate ego ali ste ego in nadzorujete in govorite, kaj je prav in kaj narobe, prevzgajate, spreminjate, si vzemate pravico nad drugim, da boste naredili, kar boste vi naredili in kar boste drugim ugodili!
Dragi moji, vi prevzemate krivdo! Vi prevzemate novi program. Zato pa imate tisočera rojstva tukaj, KER NE POSLUŠATE SEBE!

Prvobit je bila ljubezen. Osnova je ljubezen. Bog ali shramba, kakorkoli jo imenujete ali jo imenujemo in jo častimo in spoštujemo, vas nikoli Izvirska energija ne obsoja, vendar dopušča, da doumete in razumete.

Dragi moji, da ste v življenju tukaj, kjer ste, ste vedno nekaj postavili tako, da je razlog, da ste tukaj, kjer ste.
Zato ne obsojajte, da je razlog vaša mati, da je razlog vaš oče, da je razlog vaša soseda, ker je bila prelepa, pa vas je zavedla. Ne iščite krivca drugje ali drugod. Obrnite se v sebe. Globoko v sebe. Sami sebi poglejte v oči in si priznajte kdo ste, kaj ste in zakaj ste.

Pričnite čutiti in se razvijati v svojemu čutu. Pričnite delati v tej postavitvi.
To je vaša zmaga. To je edino, s čimer lahko spremenite le svoje zavedanje, le svoj pogled na svet in ustvarite svet lepši. Ustvarite svet boljši. Ustvarite svet popolnejši. Vedno se obračajte v sebe! In nikoli ne glejte na drugega, da bo nekdo drugi enaki vam. Ne delajte tegá.

PDF Datoteka – Istospolni, obojespolni in drugačni v vseh pogledih, Vrhnika (23. Maj 2015)

 

VIDEO – PRVI DEL:

MP3 Datoteka – Istospolni, obojespolni in drugačni v vseh pogledih, Vrhnika (23. maj 2015) – Prvi del

VIDEO – DRUGI DEL:

MP3 Datoteka – Istospolni, obojespolni in drugačni v vseh pogledih, Vrhnika (23. maj 2015) – Drugi del